icon

Cervikokraniálny syndróm

yrelav
4. júl 2023

Ahojte všetci. Chcem sa Vás spýtať či ste aj Vy mali takéto diagnózy a či Vám bolo tiež takto zle ako mne? Pred mesiacom mi bolo zle prvý krát. Únava, pocit na zvracanie, hučanie v ušiach, tlaky na hrudníku a medzi lopatkami, oslabnutie, bolesti hlavy a svalov. Tieto stavy sa vracajú skoro každý deň.

Mala som už skoro všetky vyšetrenia všade mám dobre výsledky. Ešte ma čaká sono pŕs a brucha. Ct mi neurolog nevypisal podľa neho je všetko v poriadku som mladá mala by som viacej cvičiť (aj keď cvičím). Dnes som si bola pre výsledky rtg pľúc tam mi našli tmavé fľaky tak to sa spýtam zajtra svojho lekára.

Keď ste mali takéto kedy to prešlo kedy bolo lepšie? Mám 1,5 ročnú dcérku musím sa o ňu starať snažím sa ale je to veľmi ťažké takto. Za odpoveď vopred ďakujem každému. Pekný deň prajem.

kacena4
4. júl 2023

ahojko dcera ma, musi cvicit kazdy den ona cvici sm system a pilates velmi jej to pomaha neviem co cvicis ty a ako casto ze ti to nepomaha

majamat
4. júl 2023

mam roky tneto problem, raz som to spomenula reumatologovi a ten am poslal lne na rtg. viac som to s dr neriesila.

pomaha mi uzit leiky skor, ako sa bolest zosilni. ked uz dojde k stau, ez vraciam, uz sa tazko uzivaju lieky, elbo je mi vtedy z nich zle. musim ich dat skor, kym to take zle nie je.
vacsinou pouzijem neico od bolesti - bezne lieky.
pouzivala osm kedysi viac Ibalgin, no ten mi sice zabera ryhclo,a le ucinok nie ej dostacujuci. tak pouzivam Metamistatd/ Novalgin. ucinok sa dostavi neskor, ale je lepsi., ak je to horsie, skombinujem oba.
dam si to casto len jednorazovo, pripadne niekedy davku zoopakujem,a le nei vyslvoene oba lieky, niekedy aj dalsi den musim nieco dat, ale potom to vacsinou uz prejde a mam nejaky cas pokoj. su obdobia, ked ma to chyta casto a su obdobia, ked to mam tak 1x za 1-2m.