icon

Chat GPT a MRI chrbtice

14. júl 2025

Mám veriť chat GPT ? Podotýkam mám 27 rokov moja neuro ma dovolenku tak som to dala do chat GPT a neverím vlastným očiam chat GPT mi napísal že mám chrbticovy vek okolo 55-65 rokov omg :( bojím sa čo teraz

autor
14. júl 2025

@anonym_autor

aurora33
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor najst si fyzio a cvičit

anonym_a891c8
14. júl 2025

@anonym_autor chat gpt je ako google v roku 2008. a aj dnes google nie je uplne spolahlivy. moze to pomoct...

ale radsej sa poriad s viacerymi doktormi.

anonym_66b356
14. júl 2025

@anonym_autor prepac, neodpoviem na tvoju otazku, len ma zaujima, to ako si tam nahrala komplet cele mr chrbtice, ved je to velky subor, kopec snimok. Nevedela som, ze sa to takto da urobit

zmrzlinka2021
14. júl 2025
@anonym_66b356

@anonym_autor prepac, neodpoviem na tvoju otazku, len ma zaujima, to ako si tam nahrala komplet cele mr chrbtice, ved je to velky subor, kopec snimok. Nevedela som, ze sa to takto da urobit

@anonym_66b356 možno platená verzia chat gpt

marca12
14. júl 2025

No zbohom,chudaci lekari. Doteraz prevracali ocami,ked pacient spomenul google. Teraz,ked niekto spomanie chat gpt,tak ich uz ozaj picne. Prosim ta,pouzivaj rozum a ver lekarom,nebud nedockava a vydrz na vyklad lekara.

autor
14. júl 2025
@aurora33

@anonym_autor najst si fyzio a cvičit

@aurora33 áno ale zhrozilo ma to že mi vysycháju platničky. A jak sa to rieši budú mi pichat kolagén do chrbta ako do kolena ?

anonym_fa8f63
14. júl 2025
@anonym_autor

@aurora33 áno ale zhrozilo ma to že mi vysycháju platničky. A jak sa to rieši budú mi pichat kolagén do chrbta ako do kolena ?

@anonym_autor chrbtica je najmä o cvičení (90%) a zvyšných 10 % ostatné rehabilitácie - rôzna fyzikálna terapia. Pri chat gpt musíš kontrolovať čo máš v popise aby netáral, avšak ak ho upozorníš prepíše to a je o 1000 krát lepšie a jasnejšie vysvetlené ako lekár. Ten ti ledva povie jednu vetu, umelá iteligencia ti veľmi veľa ponúkne len sa treba správne pýtať. O chrbtici je tu toho mraky, stačí si prečítať diskusie. Liečba je len a len tvoja snaha.

lija22
14. júl 2025
@anonym_66b356

@anonym_66b356 k mri je popis A4 mozno viac od lekara. Staci toto nahrat a AI to vie vyhodnotit. Mne uplne super vyhodnotilo mri kolena

katkaseiner
14. júl 2025
@anonym_66b356

@anonym_66b356 vies si stiahnut vysledky mri a rovno to nakopirovat do chat gpt. Tiez som to tak spravila, mala som 2 tyzdne medzi tym co mi dosli vysledky a medzi terminom u neurologa

rozculena
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja mám protrúzie tiež,nič mi nepichali.
mne teda chatGPT nenapísal vek chrbtice.
Dnes má také problémy každý druhý aj mladý človek

majamat
14. júl 2025

jeden fyzio mi povedal jednu vec. keby plosne ludi vysetrili, tak by nalez ako vyskocene platnicky nasli mnohym.
kedysi sa nechodilo na MRI, preto sa mozno traduje, ez to mavaju starsi ludia, no nemusia mat. navyse ludia maju cim daej tym horsie pohybove navyky, co zatazuje organizmus a sposobuje problemy s chrbticou.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
unicornlady
15. júl 2025

Nevyznám sa do nálezu, ale čo som čítala, tak veľa mladých má dnes kosti v takom stave ako starí ľudia. Lebo majú málo pohybu a kosti tým pádom riednu.

anonym_437c00
15. júl 2025

@anonym_autor Ja by som ho brala s rezervou. Tiez som nedavno davala nejake mri snimky do chatgpt a stacilo, ze tam videl nazov suboru a uz robil ine zavery, ako ked tam ten nazov suboru nebol. Zatial nestresuj a pockaj co povie doktor.

kacena4
15. júl 2025

platničky vysychajú každému človeku je to prirodzený kolobeh organizmu daj spravu s MRI ľahšie sa to hodnotí ako to čo ti napísalo gpt

aurora33
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor popravde, tie vysledky nie sú až také zlé. Videla som už aj horšie, aj u mladších. Protrúzie, bulgingy má každý druhý človek.

rozculena
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor jaj a ešte niečo,môj fyzioterapeut mi povedal,že niekto môže mať katastrofáne mri a žije v pohode,a niekto má len niečo málo a bolesti má otrasné.
Ono totiž to,čo ti ukzuje mri,nemá nič spolčné s tým,aké máš v skutočnosti bolesti a problémy.
A keby mali dvaja ludia totožné nálezy,tak každý sa bude cítiť inak.

aurora33
15. júl 2025
@rozculena

@anonym_autor jaj a ešte niečo,môj fyzioterapeut mi povedal,že niekto môže mať katastrofáne mri a žije v pohode,a niekto má len niečo málo a bolesti má otrasné.
Ono totiž to,čo ti ukzuje mri,nemá nič spolčné s tým,aké máš v skutočnosti bolesti a problémy.
A keby mali dvaja ludia totožné nálezy,tak každý sa bude cítiť inak.

@rozculena presne tak 🙂 to je úplná pravda. Hlava robí veľmi veľa.