Chce sa mi močiť, ale nejde to
Ahojte,od včera rána ma trapi že mám potrebu cikať,ale nejde mi to. Vyjde zo mňa iba zo pár kvapiek a ďalej nič..a zase mam potrebu cikať...vkuse, už som z toho na nervy. Necitim na klitorise žiadni bolesť iba taku..precitlivelosť..a keď močím trošku to páli. Zastavila som sa rano u gynekologa,no ten ma dovolenku...potrebujem radu od niekoho kto s tym ma skusenost...Čo to môže bzť a čo mám robiť zatiaľ? Čo vam popomohlo?
Smer ku dr, zápal močových ciest, mne pomohlo minule až tretie antibiotiká,
Mame takto objavili myom na maternici jedneho dna sa zobudila a nemohla sa vymocit aj napriek tomu ze mala mechur na prasknutie v kazdom pade pohotovost
@miriam11 presne gyn s tym nema nic
veru. treba veeeela tekutin, nech sa mechur preplachuje a bakterie odchadzaju prec
Toto som mala 3t dozadu vyšla som z WC a furt pocit na curanie... Bolesti žiadne zo spodu len po vypití urologického čaju ma chytila chvíľkova bolesť obličky.
Keďže ma na druhý deň čakala 7h cesta domov vybehla som lekárovi.
Bielkovina a krv v moci - antibiotika. Takže tiež odporučam lekara👌
Veru, nepodcenovat to, ja som vraj skoro dosla o oblicky lebo ved ze treba vela pit a prejde to. No prd.
nepises, ci si po porode, alebo tehotna. Ja som mala tento problem po porode, mocovy mechur bol tak potlaceny ze vylucovanie nefungovalo, stale ostaval moc v mechure. Pomohla jedna infuzia /ale uz si nepamatam coho/ pred odchodom z porodnice.
Aspoň vieš ako sa cíti chlap po 50tke...
@renatka1985 Este som nerodila, a tehotna by nemala byť
@miskooo1987 Aspoň vieš, že to majú aj ženy, nie len chlapi po 50 🙂
Skús tlačiť ako keby si chcela kakať

Choď k obvodnej, s najväčšou pravdepodobnosťou máš zápaleny mechur