icon

Chce sa mi močiť, ale nejde to

nikdom
24. júl 2020

Ahojte,od včera rána ma trapi že mám potrebu cikať,ale nejde mi to. Vyjde zo mňa iba zo pár kvapiek a ďalej nič..a zase mam potrebu cikať...vkuse, už som z toho na nervy. Necitim na klitorise žiadni bolesť iba taku..precitlivelosť..a keď močím trošku to páli. Zastavila som sa rano u gynekologa,no ten ma dovolenku...potrebujem radu od niekoho kto s tym ma skusenost...Čo to môže bzť a čo mám robiť zatiaľ? Čo vam popomohlo?

luulinkaa
24. júl 2020

Choď k obvodnej, s najväčšou pravdepodobnosťou máš zápaleny mechur

zlostitko
24. júl 2020

@nikdom pit vela brusnicoveho dzusu, ja by som s tym hned neutekala k dr.

bona69
24. júl 2020

Smer ku dr, zápal močových ciest, mne pomohlo minule až tretie antibiotiká,

mogaa
24. júl 2020

@nikdom v prvom rade - urologický čaj - veľa.....začína sa ti zápal močových ciest....buď choď k doktorke alebo ak to veľmi nebolí - veľa urologického čaju a v lekárni si kúp Kapucínku forte - prípadne iný prípravok napr.Urinal akut -v lekárni ti poradia.....a čo najviac piť....

prasiatko30
24. júl 2020

Mame takto objavili myom na maternici jedneho dna sa zobudila a nemohla sa vymocit aj napriek tomu ze mala mechur na prasknutie v kazdom pade pohotovost

miriam11
Odpoveď bola odstránená
akinom0077
24. júl 2020

@miriam11 presne gyn s tym nema nic

janeninka
24. júl 2020

veru. treba veeeela tekutin, nech sa mechur preplachuje a bakterie odchadzaju prec

hennyinnsbruck
24. júl 2020

Toto som mala 3t dozadu vyšla som z WC a furt pocit na curanie... Bolesti žiadne zo spodu len po vypití urologického čaju ma chytila chvíľkova bolesť obličky.

Keďže ma na druhý deň čakala 7h cesta domov vybehla som lekárovi.
Bielkovina a krv v moci - antibiotika. Takže tiež odporučam lekara👌

blanblan
24. júl 2020

Veru, nepodcenovat to, ja som vraj skoro dosla o oblicky lebo ved ze treba vela pit a prejde to. No prd.

renatka1985
24. júl 2020

nepises, ci si po porode, alebo tehotna. Ja som mala tento problem po porode, mocovy mechur bol tak potlaceny ze vylucovanie nefungovalo, stale ostaval moc v mechure. Pomohla jedna infuzia /ale uz si nepamatam coho/ pred odchodom z porodnice.

miskooo1987
24. júl 2020

Aspoň vieš ako sa cíti chlap po 50tke...

nikdom
autor
25. júl 2020

@renatka1985 Este som nerodila, a tehotna by nemala byť

nikdom
autor
25. júl 2020

@miskooo1987 Aspoň vieš, že to majú aj ženy, nie len chlapi po 50 🙂

loney_elizabeta
25. júl 2020

Skús tlačiť ako keby si chcela kakať