Chcem prestať fajčiť
ahojte😊 prosim dajte mi nejake typy, co Vam pomohlo na zaciatku.....❤
nahradiť zvyk iným zvykom...napiť sa vody, prejsť sa, pustiť si pesničku, niečo zjesť, napr. ovocie/orechy, proste odpútať pozornosť vo chvíli, keď príde absťák, ja som veľa chodila von, tým sa aj pľúca čistili...2 dni trvá, kým sa vyplaví nikotín z tela, čo je fyzická závislosť, potom je to už psychika, ktorá si navykne postupne...a za každým dňom byť hrdá ako to zvládaš, dopredu si povedať že to je dočasné a prejde to
Tak si povedať ,že tu chcem byť pre svoje deti a rodinu čo najdlhšie. Ťažko sa prestava Fajčiť bez problémov. Ale raz môžu prísť a kolobeh vyšetrení, RTG, CT a strach tá z tej chuti rýchlo vylieči
@bobulaa Mne doniesol priateľ nejaké poľské tabletky. Ja som bola veľmi závislá na cigaretách a ani som nechcela prestať, ale začínalo sa to už ukazovať na zdraví a priateľ (terajší manžel) povedal, že on popolník bozkávať nebude 😃 Ja som bola zlá jak čert, no brala som tie tabletky, brala, asi mesiac, a pomaly sa snažila vynechať cigaretku tu a tam. Konečne po mesiaci mi prišlo pri jednej cige zle a povedala som si, že keď nie teraz, tak už nikdy. Prestala som a odvtedy je to už 5 rokov. Nahradila som to jedením, ale pozor, iba zdravým! Každé dve hodinky malé zdravé porcie, všetko naplánované, aby som sa mala načo tešiť, a ešte som, na moje prekvapenie, aj schudla. Chcelo to veľké sebazaprenie, cigarety som nosila v kabelke ešte rok, kým som sa odhodlala vyhodiť ich 😃 Mala som veľmi živé sny, apokalypsa, vojna, a ja som si išla kúpiť do motorestu cigy 😅 A aj doteraz s tým niekedy bojujem, že by som si dala alebo mám nervy, ale výhody prevyšujú nevýhody a už v tom mám jasno. Je to skvelý oslobodzujúci a uzdravujúci pocit zbaviť sa tejto závislosti. Držím palce, zvládneš to! ❤

@bobulaa https://biorezonancnecentrum.sk/antinikotinova-... mne pomohlo toto už 5r a 8 mesiacov ani ciga