Chcem vysadiť Alventu
Ahojte, popísal by som svoj problém a chcel by som počuť nejaké rady.
Mal som pichania na hrudi a podobné veci (až po roku sa zistilo, že proste je to od chrbtice) ale obvodná do mňa začala pchať lexauriny, po tom ako som ich vysadil lebo viem, že je to svinstvo sa začali u mňa prejavovať abstinenčné príznaky akoby som bol narkoman... čo som bol v šoku, pretože som nemal vôbec ani chuť žiť.
Tak ma mamina donútila ísť k jej psychiatrovi, aby ma dal troška dokopy, kým budem mať všetky vyšetrenia v pohode ... antidepresíva mi pomohli prečkať toto obdobie (Mirzaten(z počiatku som bol akoby udretý s palicou po hlave a mal som z neho nie príliš dobré stavy aj preto som sa ho ako sa dočítate ďalej zbavil) a Alventu).
A dnes, viem, že mi nič nie je, že som zdravý, tak by som chcel vysadiť Alventu (37,5 mg ) beriem ju ráno a na obed. Dôvodov je niekoľko ako som uviedol - všetko je už v poriadku, nemám chuť sa zobúdzať po nociach a následne jesť, viem, že neexistuje tabletka, ktorá lúsknutím prsta zmení moje zdravie, nechcem byť závislý na AD ako moja mamina, ktorá ich berie napríklad na večer až 8...
Viem, že som silná osobnosť a že to zvládnem, len psychiater ma nechce sprevádzať procesom vysadenia, mirzaten som vysadil a zatiaľ mi je fajn (dnes začínam druhý týždeň). Jediné čo ma však trápi je akýsi strach z toho, že proste budem mať stavy ako po vysadení benzákov ( lexaurin ). Je tu niekto, kto si prešiel podobným procesom a je v poriadku dlhšie, ako 7-9 mesiacov? Pýtam sa keďže tieto mesiace bývajú kritické a je možná recidíva.
Za odpovede vám vopred ďakujem.
Ak môžem poradiť,ja užívam 15 rokov Alventu, snažila som sa taktiež vysadiť,po neúspešných asi 10 pokusoch vysadiť som už vzdala tej myšlienky... Až raz som natrafila na úžasný produkt CBD, momentálne vysadzujem,bola som na dávke 225mg,teraz behom mesiaca som dokázala vysadiť na 150mg,pre mňa veľký úspech a hlavne pri vysádzaní som nemala problémy.

@donuliena ahoj 🙂 vieš čo sa zistilo? Že mám intoleranciu na lepok, laktózu ... a príznaky môžu byť aj úzkosti alebo depresia... nepapám tie potraviny a cítim sa o dosť lepšie hoc, stále sem tam nejaká myšlienka.
Ako sa máš ty?