icon

Chcem vysadiť Lexaurin

19. okt 2023

Ahojte.
Beriem lexaurin.
4 mesiace 4.5 mg každý večer.
Doktorka mi odporučila po 0.75 mg začať vysadzovat 2 týždne každých 0.75 mg vysadzovat.
Prosím vás mate skúsenosti s vysadzovanim tohoto lieku?
Poradila mi vitamín B 2 vitamín C a predpísala mi magnosolv brat každý večer pri abstinencnych príznakoch aj 2 krát magnosolv
Dosť sa bojím mate skúsenosti s vysadzovanim tohoto lieku? Žiadne antidepresiva k tomu neberiem. Lekár mi to predpísal pred 4 mesiacmi lebo som mávala večer búšenie srdca nepokoj a ako by úzkosti panicke ataky.
Mam hroznu nespavosť preto od dnes mam začať z vysadzovanim lebo tieto vedľajšie účinky sú z lexaurinu.

drahomirrra
19. okt 2023

tu nič nenavymýšľaš, musíš dodržať pokyny lekára. Je veľmi dobre, že ho vysádzaš, benzáky sú totálne svinstvo.

rock7
19. okt 2023

Ahoj ja na būšenie a nepokoj užívam betablokator inderal kupujem ho na recept v Rakúsku u nás bol dostat pod názvom trimepranol ale ho už u nás nemajú v lekárňach ktory ti musí predpísat kardiolog. Stačí mi pol tbl. Porad sa s lekárom o tom. Napíš ako si pochodila

lenka098123
19. okt 2023

Určite vysádzať podľa pokynov lekára, pomaličky - a jemne nahrádzať inými metódami na ukľudnenie, skúste meditácie, levanduľové oleje a ľahkú jogu. Držím palce!!

guudy
19. okt 2023

Suhlasim s vyssie napisanym. Plus by si mala spravne riesit svoje problemy. Kardio/internista, prakticky lekar, psychiater.

complyc
23. okt 2023

No a trávenie máš v poriadku ? Serotonín ?