Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim
Baby zajtra posledný oziar koža trochu červená dúfam že sa to napravi.Baby čo ste po oziaroch potom to scim natierať vravia že s nechtikovou masťou či?
Isto by som neriesila. Preco Ti tak vadi ten termin? Pre mna aj Novy rok den ako hociktory iny, akurat ked som bola zamestnana, nemusela som do roboty :D
Dievčatá poslednú chemo mám za sebou.
@hracka123 má noc praslickovy ,niekedy aj poobede a cez deň švédske kvapky.
Nie nemyslím,že mi to vylieči taká,ale fakt pred mesiacom tvrdá hrčka na vnútorné strane viac hore,ako sa ani koža nepochyboval a teraz je to pohyblivejsie tak uzlinka a nie tvrdá hrca
Okrem toho beriem B17 a hubu Reishi a bylinkové čaje
Dievčatá a pichaju sa injekcie do brucha po operácii?

@jarmila40 Neboj,to ťažké máš za sebou.