Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim
Ahojte dievcata trosku vas chcem rozveselit vcera som oslavila s naj kamoskou moju poslednu chemo tak som tetovala nasim dievcatkam uz aj tak krasne tvaricky 🥰
@mata9522 Matka ani mi nevrav ja som taka stastna ze uz mam tu chemo za sebou a picc dali von a este nevedia lebo je uz rozhodnuty Brexit a sestricky teraz nie su si iste,ci budem kvoli fondom zdrav.mat nadalej liecbu kt bola naplanovana,mala som este dostavat kazde 3 tyzdne 14x Perjetu a Herceptin infuzne tak musim cakat ci to schvalia ,hrozne ze Brexit ma takyto dopad na pacientov,som vdacna ze aspon chemo som dokoncila bez problem.
Dievčatá prajem Vám krásnu adventnu nedeľu
@helga9 aj Vam moja prijemnu adventnu nedelu
Dievcata moje ako trávite 4 adventnu nedeľu ja už napečené tak rozpravocky
@inka ešte matka to ti bola Dr.pridelena,alebo ona toto operuje?
Ja práve chcem vedieť, že či je potrebné brať dve sentinelove uzliny aj ten Silvester tu nevyhovuje mi( môžete má za to znovu odsúdiť) nakoľko opäť budem behať vtom čase na onko,lebo nikto iný okrem mňa by tam nešiel a naša onko je hrozná,možno o dva mesiace keď sa presťahuje to bude o inom a snáď tam bude aj bufet a nebude potreba vláčiť vody,ovocie a pod.

On
@zuzap33 už som povedala nemam dôvod sa na nikoho hnevať,nik z vás mi neublížil,pomohli ste ako ste mohli aj keď niektoré má dnes aj potešili, koľko empatie a porozumenia mali ku mne a o prvý raz som sa od zistia diagnózy konečne rozplakala