Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim
Žienky, prajem Vám, a hlavne našej maminke, aby ste v novom roku nestrácali nádej, mali veľa síl bojovať a chorobu úspešne porazili! 🙏💓
Spolubojovníčky,prajem všetko dobré v novom roku, veľa zdravia,šťastia a síl, aby sme čím ľahšie a skôršie prekonali tú pliagu.
Nech ten ďalší rok bude lepší ako ten odchádzajúci
Baby prajem Vám do nového roka len to naj hlavne nech nam zdravie slúži
Všetko len to naj,naj a hlavne veľa ZDRAVIA želám a v Novom roku len tie najlepšie správy.
Dievčatá nespinkate o hodinku je tu rok 2020 vykročte správnou nohou do Nového Roku❤️💓💖💚💛🧡💜
Všetko len to naj do nového roka,hlavne zdravie nám všetkým.
Aj ja sa pripájam dievčatá a prajem nám veľa zdravia, sily, odhodlania a veľa pozitívneho myslenia❤️😘🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Šťastný nový rok dievčatá dve dvadsiatky máme budú šťastné

No teraz mi dali infúziu od bolesti,mám dva rezy tak dve kabelecky prsník nebrali celý,vraj ležať 4-6 hodín,lezim hola len v takej operačnej zastere