Chemoterapia po mastektómii prsníka
Ahojte, mám 24 rokov, a pred necelými dvoma mesiacmi mi diagnostikovali karcinóm ľavého prsníka. Doktor na chirurgii odporúčal vybrať celú prsnú žľazu, lebo je to istejšie. Keby som chcela prsník ponechať, najskôr by som musela podstúpiť chemo, aby sa nádor zmenšil, ale nezaručil mi, že to pojde. Takže som ani nerozmýšľala. Podstúpila som teda kožu šetriacu mastektómiu (tzn. ostala mi aj koža a bradavka), len som polovičný chlapec 👦
Pred operáciou mi teda onkologička povedala, že aký bude postup, vraj to vyzerá tak že po operácii bude nasledovať chemoterapia, 6 ciklov - 3x FEC - 3x docetaxel, potom liečba ozarivanim
@gajdosovci nechce fotky mojich reichi poslať ,tak neviem prečo
@ira25 nevadi, aj tak dakujem... 🙂
Baby a este taka otazka: Kde ste prosim kupili parochne?? Alebo nejake satky na hlavu??? Mne o cca 2 tyzdne zacnu padat, tak nech som pripravena... vdaka
Dnes mám nový poznatok nepotim sa pod pazuchou operovaneho a ozarovaneho prsnika.
Máte to tak aj vy?
joj dievčatá moje som taká celý deň znechutená stej správy o regulce..Vôbec som nevedela v práci robiť.Doparoma taká nespravodlivosť.Skurvena pliaga .Som smutná😓😢😥
@gajdosovci Ahoj ja som kupovala v BB v predajni pri mama centrum.Ked ty mám pravdu povedať nemala som parochňu rada vždy som ju smarila do kuta
Joj to je zlá správa o ragulca.To ma teda vzalo.Písala aj mne vtedy.Našla som jej príspevky v r.2017 mala 38 rokov.
A mala aj mts na kostiach.Musela som vyhľadať čo vlastne mala lebo už nepamätám sa na každého.Dlho sem prispievala😭😭😭
@gajdosovci ja v blave hned oproti OUSA. Ma tam velky vyber aj poradi
@katka14 dakujem... Do Ba idem az v auguste, skocim sa tam pozriet.... a majuvtam aj satky, ci len parochne?
@hracka123 dakujem... do BB sa nechystam, mam ju od ruky.... Ja chodim do Trnavy, skor tym smerom by som rada... ale naozaj dik... 😊
@gajdosovci aj šatky rozne druhy farby ...
@katka14 dakujem ♥️
Dievčatá veľmi zle sa mi spali, stále som musela myslieť na ragulcu,že však stále písala, že má dobrú krv ak všetko a mts sa nezhorselo a berie hormonalnu v tabletkách, takže s prepáčením zbytočne zerieme tabletky, ktoré nás majú chrániť pred navratom tej svine a ono to tak nie je?
A vy čo ste si s ňou písali,co viete o tej jej takzvanej študijnej liečbe?
Bije sa vo mne,že odísť z tejto skupiny,aby som ešte viac neutrpela psichyckej ujmy,myslela som že to sa má môže dotknút,len smrť rodiny a hľa aj toto na mňa doľahlo...zrejme sme tu už ako rodina🍀
Tak ak náhodou prestanem tu chodiť ešte nebude znamenať,že už som tu neni medzí vami....ja len dúfam,že budeme mať ešte dlhý a zdravý život,že len dobré správy budeme počuť, iné nesmiem pripustiť aj keď život je taký a prináša aj bolesť

@victory1 vraj najlepšie je lipozonalne C,písala tu Helga