icon

Chiropraktik Danac - skúsenosti

sadriana2886
14. aug 2013

Zdravím Vás 🙂 nemáte niekto skúsenosti s chiropraktikom Danacom?
Partner ma problém s ramenom. Lebo čo som pozerala na nete, tak som našla len pozitívne reakcie.
Len by som rada vedela, či ste už niekto u neho boli a či Vám pomohol.
Ďakujem 🙂

mrudo
13. dec 2016

Bol u neho kamarát, tomu síce nepomohol, ale bol som to skúsiť aj ja . Mám problém s platničkou na chrbtici. Vyšetrenie, ak sa to tak dá nazvať, trvalo cca. 2 min. Pochodil mi rukami po chrbáte a popri tom rozprával mi samé blbosti. Úľava samozrejme žiadna. Vyhodených 20 EUR + precestovaných 220 km. Čítal som tu tie údajne pozitívne komentáre. Podľa mojej skúsenosti je to podvodník, ktorý sa obohacuje na úkor chorých ľudí. A vraj príť oäť, iba že by mi vrátil 20 EUR.
Celkom skvelý biznis.

thallinka
19. dec 2016

Bola som za ním, na odporučenie vlastného brata, tiež s platnickami. Od bolesti som krivala, pobuchal a odišla som s normálnou chôdzou. Bolo to pred rokom. Áno, bolelo to prvé dva dni, treba ležať. Ja ho odporúčam.

zdravy_zivot
10. jan 2017

tiez som unho bola a tri minuty akoze pobuchal a bolo...nic nepomohol a bolesti mam rovnake.

elisija
16. máj 2017

Ludový chiropraktik je aj v Trnave a v Suchej nad Parnou www.napravenie.sk je aj na faceboku pod Ludový chiropraktik, sú tam aj recenzie

lenusiatko
7. jún 2017

K p. Danacovi toľko : mojej 9-rocnej dcére pomohol s plochými nohami, áno stalo ma to 5 návštev, 100 eur. Je to málo alebo veľa za zdravie dieťaťa?
Mne dal do poriadku takmer chromu ruku, s ktorou nebolo rady ani pomoci. Keď niekto na neho kyda, roky si zbierate problémy a potom mavnutim prútika čakáte zázraky. Zopár arogantných ľudí, ktorých dohovadili studovani lekári som u neho videla. Áno neberie si servítku pred pusu, niekedy treba ísť k nemu viackrát, kým problém povolí. Sťažujete sa na 20 eur? Behajte pol roka po lekároch, jedzte lieky a iné sračky, behajte po rehabilitáciach a potom si vypýtajte účet od poisťovne, koľko to vlastne stalo. Tri nuly tam budú určite. Niekedy je medicína proste bezmocná, treba si to priznať.
Pre mňa je p. Danac človek, ktorého by som zlatom vyvážila.

thallinka
14. jún 2017

Presne tak. Šora na neho čaká každý deň a tam Vám povedia, ako sa modlia za jeho zdravie, lebo len on im roky pomaha a čo by si počali bez neho. Potom si urobte svoj vlastný nazor. Jeho 3 minutova návšteva Vám pomôže viac, než 10 odbornikov. Keby som mala veľa peňazí, dala by som mu aspoň 200 eur a nie simbolickych 20. Zase som bola u neho s krčnou a aj to mi pomohol. Praveze mám pocit, že lekari to neodporucaju, lebo by nemali pacientov.

norika1979
25. aug 2017

@lenusiatko
Mohla by som poprosiť telefónne číslo? Ďakujem

norika1979
25. aug 2017

@lenusiatko mohla by som poprosiť o telefónne číslo? Ďakujem pekne

lenusiatko
26. aug 2017

@norika1979
Telefon nemam, treba si vystat radu, dlhsie ako hodinu ale cakat nebudete, ide to rychlo.

thallinka
2. sep 2017

0905229266 pani asistentka Vám potvrdi ci tam bude, aby ste zbytocne nesli, ale objednat sa neda, iba prist a pockat si v rade. Stoji to za to ;) je najlepší na Slovensku a lepsi než sto doktorov 🙂

norika1979
4. sep 2017

@lenusiatko Ďakujem

norika1979
4. sep 2017

@thallinka Ďakujem

lelenavydaj
30. nov 2017

Uvedene telefonne cislo nie je na asistentku ale zdvihol pan Danac osobne!!!

thallinka
1. jan 2018

No teda. Tak napíšte ako pomohlo.

katuska111
22. feb 2018

@thallinka zdravim viete mi povedat kam sa k nemu chodi? A ake ma ordinacne hodiny?

thallinka
24. feb 2018

@katuska111 dobrý deň, do hotelu Bratislava. Od rána do 10.h., ale počítajte s čakaniaím 3-4 h.

cindulinka
9. apr 2018

Moje skusenosti s Panom Danacom su uzasne. Minuly rok v auguste som skocila z vysky a rotacne a skoncilo to tym, ze som si poskodila chrbticu a klby s panvou, Nevedela som chodit a moja cesta k p, Danacovi bola neskutocne bolestiva, Kazdy 5 krok som stala v neuveritelnych bolestiach a este k tomu v predklone,Okolo iduci ludia sa ma pytali, ci mi nie je zle a ci mi netreba pomoct, videli ze som v strasnom stave nez som sa "doplazila ". Pan Danac mi neskutocne pomohol, vysla som od neho ovela lepsom stave, no samozrajme som chodila 2x do tyzdna, Nebyt jeho zlatych ruciciek tak neviem ako by som chodila, Ponapraval vsetko aj panvu, Lekari mi nepomohli radsej by len operovali a ja veeeelmi dakujem, ze som nasla takeho cloveka s darom v rukach, Este raz dakujeeeem a vrelo odporucam pana Danaca :D😘

k_a_t_k_a
11. apr 2018

@thallinka dobrý deň, viete mi prosím povedat aj v ktoré dni je v hoteli Bratislava? A to je priamo v hoteli? Ďakujem

cindulinka
11. apr 2018

dobry den, p. Danac bol naposledy asi mesiac do zadu priamo v hoteli a je tam utorok a piatok od 8.30 12:30

k_a_t_k_a
11. apr 2018

@cindulinka ďakujem

zelenooccka
18. máj 2019

moj muz prisiel k nemu po styroch a odisiel narovnany, velmi mu vtedy pomohol, ja som bola s ramenom, vobec mi nepomohol, ale bola som dvakrat za sebou a druhykrat nezobral odo mna peniaze.

erika12315
29. máj 2019

neviete ktore dni a v aky cas je p. Danac v hoteli Bratislava?

monikaaa171
2. jan 2020

@dimco
Mne pomohol , po magnetickej rezonancii ramena , sestrička naznačila že si mám “zvykať “ a to som mala 38 rokov , rameno bolelo ako svina bez pohnutia .... danac za 2 sekundy zistil že mám lakeť vyhodený , a ten ťahá rameno , napravil , a nebolelo , samozrejme keď je to dlhodobá záležitosť bude to pobolievať stále ... po roku a pól neboli ako pred tým ..

heriet55
24. okt 2020

Dobry deň prosim Vas neviete ci robí Danas. Dakujem

feronitra
26. okt 2020

Dobrý deň, aj ja by som poprosil info, kde a kedy by som mohol navštíviť v najbližších dňoch p. Danaca (Galanta, Šaľa okolie vyhovuje), resp. nejaký kontakt na neho.

heriet55
27. okt 2020

@feronitra tel kontakt na pana Danasa je 0905 229 266 a robí v stredu po 17.00 hod. doma v Kajali, ked sa mu dovolate dajte vedieť či robí lebo mne nedvíha

feronitra
27. okt 2020

@heriet55 ďakujem, keď sa mu dovolam dám vám vedieť. A keď nepodarí, skúsim ho po karanténe navštíviť.

speederko
20. júl 2021

No čo ten pán Danác? Našli ste ho? Kde teraz prosím Vás ,,ordinuje" alebo teda lieči ľudí? Má aj nejaký cenník, alebo aspoň otváracie hodiny? Ďakujem

tomasko1990
25. jan 2022

Čo sa týka Bratislavy tam robí do 11:30 na známej adrese Hotel Bratislava zozadu.

P. Danác má super schopnosti, len je to vždy individuálne. Niekomu pomôže veľmi, niekomu menej, niekomu minimálne.
Ja som bol uňho viac krát a väčšinou mi pomohol. Za 30€, ktoré si účtuje je to super pomer výkon/cena.
Tam uňho niektorí ľudia padajú na kolená od vďaky a tak 🙂 Niekedy je to tam zaujímavé sledovať.

0948835590
Autor odpoveď zmazal