icon

Chlorella verzus jačmeň Green Ways na vlasy

29. mar 2022

Ahojte,

má niekto skúsenosti s užívaním tabletiek Chlorella a jačmeň Green Ways pri problémoch s vlasmi? Buď čistá alopécia - plešatosť, alebo pri veľmi vypadaných vlasoch.

Ak nemáte skúsenosti čisto pri problémoch s vlasmi - tak prosím info - v akom probléme Vám pomohli uvedené produkty.

Ďakujem

kluska
29. mar 2022

ja mam skusenosti s jacmenom, odkedy ho pijem rano, tak odvtedy nemam alergiu na slnko

kluska
29. mar 2022

kazdopadne pri vsetkych prirodnych kvalitnych produktoch to funguje rovnako, telo samo sa rozhodne kolko toho potrebuje a na co. Vychyta to vsetko zle postupne podla dolezitosti. Co sa tyka vlasov, ak sa uzivaju bezne pripravky z obchodu, zmenila by som tie pripravky na cisto prirodne. Ja sama som zmenila len sampon na prirodny (ponio) a hned sa ukazalo, ze vlasy menej vypadavaju a lepsie sa s nimi pracuje

mariaveronikag
Autor odpoveď zmazal
gondyo
29. mar 2022

Dá sa užívať súčasne aj jedno aj druhé...

agneskaaa1
29. mar 2022

@gondyo ano daju sa. Potom sa ich ucinky nasobia, posobia synergicky.

diaszoky
29. mar 2022

@mariaveronikag kolko stoja tie balicky??

agneskaaa1
29. mar 2022

@diaszoky dobry den, pisala som Vam sukromnu spravu.

mariaveronikag
30. mar 2022

@diaszoky jeden balíček stojí 48€, viac Vám o tom určite bude vedieť povedať
@agneskaaa1

brigib
30. mar 2022

ahoj, ja užívam top green(z.jačmeň, chlorela,spirulina v 1) ja užívam na zlepšenie imunity(imunitný deficit mám)hormonálne nerovnováhu(štítna).
pred 3 rokmi mi zlepšili imunologicke vysledky a dostala som menstruáciu bez u. hormónov.
potom som otehotnela a neužívala som 3 roky, keďže som aj kojila, teraz som sa vrátila k tomu späť a mám opäť mensmtruáciu, snáď aj imunita sa mi čoskoro posilní.
ps vlasy ti môžu padať kvôli hormónom. mne napr.padili keď som mala v tele zápal(chronický zápal mandlí) po vybratí sa mi zlepšili vlasy, neviem či to súviselo ale prestali problémy

ginny177
7. aug 2025

@anonym_autor užívam rok, zatiaľ som zmenu nezaznamenala v objeme vlasov. Mala som hrivu v mladosti, počas stresu ich veľa a nenávratne vypadalo. Gw mi to neupravilo