icon

Chĺpky na prsiach

staffi9
30. máj 2015

Ahojte žienky 🙂
Prosím, Vás mám takýto chúlostivý problém. V okolí bradavky a pupku sa mi objavilo zopár dlhých, tmavých chĺpkov. ☹ ☹ ☹ 😒 Prosím Vás, z čoho to môže byť? Môžem si to klasicky odstrániť žiletkou? Ďakujem. 😉

Strana
z2
mircalla
30. máj 2015

@maminka1986 ja netvrdim ani som netrvdila, ze to nemoze byt priznak PCO....ale ty pises, ze to je URCITE preto...to je ten maly rozdiel

skaredekacatko
30. máj 2015

mam zvyseny testosterom tiez chlpky na prsiach a nemam pco. Ja ich striham manikurovimi noznickami su vacsinou tak tri dlhe a ja to len odstrihnem uplne zospodu.

olifcek
30. máj 2015

@mircalla dakujem, ze si to @maminka1986 vysvetlila i za mna 🙂

presne tak to cele vnimam i ja.. netvrdim, ze to nemoze byt, ale tiez netvrdim, ze to MUSI byt len to a nic ine... 🙂

kika691
30. máj 2015

Ja ziaden testosteron zvyseny nemam a chlpok sa najde...hp mam ukazkovy...moze to byt kluuuuudne dedicne

danielita18
30. máj 2015

ja mám pár chlpkov tiež a začalo s ami to robit vtedy ked som musela jest hormonalne tabletky ale holím si to normalne žiletkou a stale su rovnaké a vobec mi ani rýchlejšie nerastú ani nepribudajú mám ich dokopy možno 5 a ked soms a aj nato pýtala doktora tak povedal určite nie pinzetou lebo že si tam môžem niečo na bradavke poškodiť,že len so žiletkou

olifcek
30. máj 2015

Ja to trham pinzetou. mam tie chlpky totit tesne za koncom dvorcov alebo na ich hranici... tak snad si nic neposkodim... hmmmmm....ale nezapaluju sa ani nic podobne a veru...stale tie iste rastu 😀😀 potvory

paskolinka
31. máj 2015

@staffi9 najlepšie pinzetou.

valy
31. máj 2015

@staffi9 ja som to robila pinzetou a nic strasne to nie je

mizu89
31. máj 2015

@staffi9 ja ich mam tiez na cici dlhsie a tmavsie a odstranujem ich rucne.chytim potiahnem.na prvy krat to nejde ale potom sa uvolnia a daju sa vytrhnut.ale nezbavis sa ich oni potom dorastu. ☹

rebekamarcusko
31. máj 2015

ja si trham pinzetou 🙂 vobec to neboli na tych bradavkach. :D aspon mna nie,brucho si niekedy depilujem voskom,ale fakt len niekedy,ja mam taky pasik cez pupok ac ez leto mi to pekne vytiahne slnko a mam biele chlpky. 🙂 teraz som tehu a chlpky neriesimlen itnimne partie, pazuchy a nohy 🙂

olifcek
31. máj 2015

ja si inak baby vytrhavam so strojcekom i podpazusie... ja uz ked len oholim, potim sa velmi. telo je uz zvyknute... len nohy si aj holim... leniva som :D asi by som mohla skusit epilaciu voskom... ale nie sama, ale dat si ju urobit 🙂 musim popozerat. myslim, ze v ba toho bude habadej 🙂

rebekamarcusko
31. máj 2015

@olifcek v ba je to vsade,skoro v kazdom salone 🙂 ale rozmyslam,ze by som si kupila taky ten depilovaci pristroj,ale hrozne to podla mna boli. ale aj to s tym leasrom nemusi byt zle. 🙂

ebi88
31. máj 2015

@maminka1986 a ty si trapna fakt nie len "akoze"

olifcek
31. máj 2015

@rebekamarcusko strojcek mam veru... len ked mam lenive obdobie, tak nohy holim a holim a holim :D takto by som vyuzila rovno sluzby salonov :D

rebekamarcusko
31. máj 2015

@olifcek no a nemusis sa s tym babrat ty :D ja nohy holiiiiim a som z toho zufalaaaaaa :D

rebekamarcusko
31. máj 2015

@maminka1986 je to uplne normalne,kazda druha zenama chlpky na bradavkach a pupku,dokonca aj uplne bledule. 🙂 myslim si,ze je to tym ze mame v sebe troska viac testosteronu,aspon tak som sa to ucila na dermatologii,alenie som si ista,ale mam z teba pocit,ze mudrujes ako dermatologicka 🙂

silvapokorna
31. máj 2015

Ahoj. To je zmena hormonálnej hladiny. Radšej než žiletkou, si ich vytrhni pinzetou. Ak je to pár kúskov a občas, nič vážne sa nedeje. Ak by sa to zhoršovala, poraď sa s lekárom. Verím, že to bude fajn. Pekný deň 🙂

latvia
31. máj 2015

pinzetou to absolutne neboli, kym tam nemas chlpov ako na bobrovi, tak pinzetkou po jednom odstranis bezbolestne raz dva.pupok detto

Strana
z2