icon

Chodím cvičiť do čisto ženského kolektívu plného intríg

madlei
11. mar 2015

Ahojte.
celý život- o d15.tich rokov športujem, tancovala som súťažne, chodila do fitka, na aerobik. po pôrode som sa opäť aktívne začala venovať športu. už takmer rok chodím do jedného fit štúdia, kde sa zväčša stretávajú ženy. rôzne... štíhle, pekné, plnšie, neupravené, také čo sa o seba starajú aj nie... mne to je šum a fuk, ľudí nesúdim, každý nech si vyzerá ako chce. je dovolené tam chodiť s deťmi, majú tam aj detský kútik, ktorý je priamo spojený s cvičebnou miestnosťou...v poslednom čase cca 2 mesiace tam chodia ženy zhruba 40tničky a stále nás mamy ktoré tam chodíme s detičkami slovne napádajú. pritom naše deti nič zlé nerobia, sedia na karimatkách, hrajú sa, sem tam zvísknu, ako deti... a oni sa sústavne do nás navážajú, že načo tam tie deti nosíme, že oni majú svojich detí dosť, že sme netolerantné, že ich obmedzujeme atď. pritom ja chodím vždy cvičiť až úplne tesne ku kútiku, aby malá nebehala zbytočne za mnou, ak jej niečo treba. čiže nikomu nezavadziam, nikoho nerušíme, ozaj je zvyknutá chodiť so mnou všade, je disciplinovaná.
neviem o čo tím ženám ide, ale som z toho znechutená, už som aj rozmýšľala, že tam nebudem chodiť. ale nič takto blízko nemám, čo mám spraviť? ako sa obrniť?
najprv som to ignorovala. potom keď po nás vykrikovali a dovolili si aj deťom niečo povedať, tak som sa už nedala a slušne som ich poprosila nech sa so mnou nebavia takýmto štýlom. ale nepomohlo. včera znova po nás vykrikovali a nezabralo ani to, že som povedala že sa s nimi nemienim baviť. druhé mamičky sa s nimi bavia len cez zuby a tiež sú z toho nervózne, ale nechcú sa im postaviť.
čo robiť? zostať? odísť? hľadať si iné štúdio?
ďakujem

Strana
z8
nezabudka1410
6. apr 2015

@malabiba ano, zdieľam Tvoj názor

nezabudka1410
6. apr 2015

@moni244 Moni, kde žiješ? V akom meste? Som prekvapená, že máš takéto skúsenosti?

moni244
6. apr 2015

@nezabudka1410 Bratislava

horana
6. apr 2015

Ja som tiez z BA a autobusom som chodievala kocarom nie s 1 dietatom, ale postupne s 2. Vobec nemam dojem ze by gro neprijemnosti sposobovali cca zeny 40nicky, skor uplne ine vekove&pohlavne skupiny 🙄 , 40nicky by sa v mojom pomyslenom rebricku umiestnili dokonca skor pri opacnom konci spektra smerom k tym najmenej koliznych skupin.

janka_mamka
6. apr 2015

@nezabudka1410 ja už ho mám dlhšiu dobu 🙂

Strana
z8