Chrbtica a panické ataky

complyc
9. apr 2021

Zdravas Mária opäť píšem už Vám ľudia o mojej skúsenosti s jasným dôkazom o panike pochádzajúcej z chrbtice. Asi tak pred týždňom som si preťažil chrbticu tá sa samozrejme zablokovala v hrudnej časti - hádajte čo bolo ďalej ? Chrbtica sa prehla ako keby do vnutra zo smeru chrbta blok v oblasti stavcov, cez ktoré vedú nervy do srdca a pļúc dostali na frak. - okamžitá zmena tepu na 100 ale dýcha sa zatial ok - ďalej rozvoj panických attackov atď. Dôvod chrbtica - zle držanie tela a skolioza - Uvedomte si ženy, že Vy to môžete mať ešte horšie, pretože mate prsia. Vyššia záťaž - nosenie tašiek. Ja som si bol len zabehať a bum a viete čo radia tie bezmozgy na paniku, cvičte cvičte. 🤣 drži Nám palce q dajte wi chrbty dokopy - hlavne hrudnú a krčnú. Po odblokovaní stavy paniky miznu do troch dní a tep sa upokoji tiež

medeaa
9. apr 2021

@complyc jedine, co na chrbat pomaha je cvicenie. Cize ak u teba vyvolava paniku zablokovana chrbtica, tak ano, treba cvicit. Beh vsak nie je to spravne cvicenie na chrbat, su to narazy. Zvlast, ak je diagnostikovana skolioza, na to su specialne a setrne cvicenia. Tie bezmozgy teda nie su az tak bezmozgove, ked odporucaju cvicenie. Ale kto ma rozum, nejde si len tak zabehat s vaznym problemom s chrbticou, ani dvihat tazke vahy ci 3 hodiny bicyklovat, atd... Ak mozem poradit, treba si najst dobreho fyzioterapeuta. Ak to bol len vykrik do tmy, nic som nepovedala 😂.

budembabka
14. apr 2021

@complyc Požehnaní bolesťami chrbtice by sa mali vyvarovať prudkým pohybom. Takže strečing a ťažký batoh nechať nosiť iných.