Chronická bolesť
Ahojte žienky, prosím vás skoro každý mesiac aj menej ma chyti obrovský záchvat bolesti krížov a bedrá ale taky že sa nemôžem ani vystriet ani nič, len ležím a striedavo plačem od bolesti..samozrejme som bola na mri, neuro a pod.ale nikde sa nič extra nenaslo...rozmýšľam ci tam nie je nejaký zápal zeby som sa skusila zamerať na protizápalovu stravu a nejake doplnky alebo neviem...mam 31 rokov a predstava ze dokonca života budem v bolestiach a závislá na liekoch ma psychicky aj fyzicky ničí..nemáte skúsenosti s niečím co vám pomohlo pri chronických opakujucich sa bolestiach? Som za celostny prístup, snažím sa pracovať aj na svojej mysli, no je to ťažké, neviem co robiť ďalej...ďakujem:(
Nie ja,ale kolegyna ma presne tento isty problem,raz za cas ju to chyti a koniec,neda sa jej pohnut,reve,zvracia od bolesti...volali aj sanitku par krat a nic...chodi na masaze,lebo jej povedali,ze ma posuntu platnicku...Myslim,ze treba najst pricinu,lebo lieky to aj tak nevyliecia,len potlacia bolest na chvilu.

@sumalee poslali Ta na fyzioterapiu?môžeš mať nieco zablokované chrbtica je beh na dlhé trate.Treba ísť na masáže pravidelne, breussova metóda masáže ...krv Ti brali na zápal?kto Ťa vyšetroval neurológ či ortopéd?to stačí zle zohnutie, zle nasadenie do auta, vykrivena panva ja som si užila s chrbticou roky vyšetrení a bolesti...