Chýba mi horná jednotka a rozmýšľam nad implantátom
Ahojte, chýba mi horna jednotka rozmýšľam nad implantátom. Kto ma skúsenosti píšte. Nejaky odborník z Prešova s kym mate skúsenosti. Ďakujem 🙂
@hiddenobject o farbu ako taku sa nebojte to vam prispôsobia a teraz aj vedia namiešať farby čiže určite vyberu najviac vhodnu 🙂
@ivankamirka riešili ste to, že mu nevyšiel predny zub?
@pavla013 zub tam je, ale nechce von, od 9rokov to riešime a nič, riešili sme to aj s inými odborníkmi, nezaručia nám, že po chirurgickom zákroku vyjde, a syn už nechce dať rezať. 🤷♀️
@pavla013 syn má teraz 18 rokov
@ivankamirka važne aj ja som mala taky problém zub bol otočeny rastol dohora, čiže smerom k nosu dalo by sa to povedať, tiež boli lekari ktory to cgceli nechať tak až nakoniec v Košiciach super lekar mi to vyberal a hovoril že ešte sa s niečím takym nestretol, a dobre že to tak je pretože môže to do budúcna robiť problémy cysty.. skúste zájsť za niekym ešte čo na to povedia lebo niekedy v budúcnosti sa môžu objaviť problémy a možno sa ani nebude vedieť zistiť z čoho 🙂 preto som sa pýtala, myslela som si že to bude niečo podobne čo som mala ja
@pavla013 môžem sa spýtať na meno lekára? My sme natrafili skôr na neochotu. Zub nám robil Alex Medzihradský z Košíc.
@ivankamirka chodila som so strojcekom ku Mudr. Pinterovej a ona to začala riešiť že ako je možne zub tam musí byť a aj tam bol a nakoniec ho nejak vybrali ale nie ona to som bola pri inom doktorovi, ale skúste zájsť ešte aby mu v budúcnosti nerobil problémy 🙂

@hiddenobject oni vyberu farbu, maju ale 12 odtienov