icon

Čierna maska na nečistoty

2. aug 2021

Baby nepoznáte nejakú fakt overenú dobrú čiernu masku ktorá vytiahne nečistoty ?

lasona
3. aug 2021

Žiadna maska nič nevytiahne. ...to by kozmeticky nemali čo robiť....

andrea_prestastna
3. aug 2021

Najlepsia je soda bikarborna, vycisti uplne plet stiahne pory cize niektore cierne bodky vytlacilo same,, velky rozdiel , umyvam si tvar rano a vecer s bikou a zmena velka

lula3108
3. aug 2021

@andrea_prestastna pre boha ziveho takto akurat tak prides o normalnu plet. Ved so sofou bikarbonou sa cistia zachody a vodny kamen, dokaze to rozozrat aj vlas v potrubi a ty si to fakt davas na tvar a este to radis druhym babam?🤦🏽‍♀️

marcellka32
3. aug 2021

Sódu bikarbónu si určite nedávaj na tvár....na čistenie zanesenej pleti sa používa gél s kyselinou salicylovou

andrea_prestastna
3. aug 2021

@lula3108 jasne, v malom mnozstve ste to niekedy skusali? Poznam zenu co si 20umyva tvara vlasy bikou aneverili by ste ale je normalna tieto vase neoverene strachy si nechajte na doma , robim v eko drogerii a viem zlozenie nebojte sa

andrea_prestastna
3. aug 2021

@lula3108 a soda bikarbona reaguje s octom a nie s vodou moja mila, budem radit ked viem ze sa nikomu nic nestane

dominika113
3. aug 2021

Hlavne nie sódu bikarbonu na pleť🙏 a ani žiadnu zlupovaciu masku 🙄 treba sa o pleť starať,žiadna maska neurobí zazrak, ale treba používať AHA a BHA kyseliny, ktoré pomôžu vyčistiť pory a tiež to pomôže na vyražky 😉 samozrejme treba hydratovať a používať každý deň SPF, pretože slnko je jeden z tých faktorov, čo robí vrasky 🙂

lula3108
3. aug 2021

@andrea_prestastna tak ked s nou pracujete by ste mali vediet ze je soda extremne zasadita a plet je kysla, ma ph medzi 4 a 6, takze na plet maju ist kysle produkty a take ktore upravuju ph a urcite nie takato zasada. Zasadite latky poskodzuju koznu barieru a plet moze supinkovat, byt zacervenana, vyhadzana, extremne sucha a mdla.

andrea_prestastna
3. aug 2021

@lula3108 podla skusenosti a nie len mojich som povedala , ok nechcela som nikoho poucovat robte kazda co uznate za vhodne, dakujem a pekny den