icon

Ciphin 500 na liečbu močových ciest

polariso
20. jan 2023

Ma niekto skúsenosť s týmito antibiotikami na zapal močových ciest?

letter
20. jan 2023

čo by si potrebovala vedieť? Sú to úplne bežné antibiotiká, najpoužívanejšie

polariso
autor
21. jan 2023

@letter no ci si nemala po nich nezuaduce účinky....

veronikaszabova
21. jan 2023

@polariso to, ci mal niekto po nich neziaduce ucinky, je ti tak na dve veci... Nevies ako zareaguje tvoje telo.
Kup si aj probiotika k nim.

ninakajka
21. jan 2023

@polariso ja som ich mala na mocove cesty viackrat, neziaduce ucinky som nemala, su to jedine lieky, ktore mi rychlo zabrali. Probiotika som s nimi nebrala a to som dost citliva na atb.

letter
21. jan 2023

Ma to nežiadúce účinky ako každé iné atb, hnačka bolesť brucha, ale to je logické keď sa poruší bioflóra. Ktorý nežiadúci účinok sa ti nepáči? Väščina za ten krátky čas ani nemôže vzniknúť, resp ani si nevšimneš ziadnu zmenu, ktorá sa hneď vráti do normálu. Sú bezpečne, preto ak často užívané

euka210
21. jan 2023

@polariso manzel akurat teraz berie...bezne sa na to presne tieto davaju

polariso
autor
21. jan 2023

@letter mne ide o tie kĺby, šľachy...mam dosť problémy s týmito vecami

letter
21. jan 2023

@polariso je veľmi malá pravdepodobnosť že ti to spôsobia, pokiaľ sa budeš cítiť zle si to vysadíš

sonaie
9. mar 2025

@polariso ahoj prosím ta ako si zareagovala na ten Ciphin? Ja ho mam teraz a mam pocit ze ma prešiel parný valec. Vsetko.ma boli kĺby svaly ani sa nevládzem zdvihnúť a to keď som si dala prvú som bola úplne fit. Ďakujem za info ak budeš mat čas

aandrea9
9. mar 2025

@sonaie ahoj síce mňa sa nepytas ale poviem moju skúsenosť. Brala som nedávno. Spravila som chybu, že som si neprecitala leták. Brala som ho 10 dní, už po štyroch dňoch ma boleli kolenné kĺby, dovtedy som s nimi žiadny problém nemala. A tiez ako ty, prejdena valcom.Na tvojom mieste konzultujem s mudr, nech ti dá niečo iné. Ja som ho žiaľ dobrala.

sonaie
9. mar 2025

@aandrea9 ďakujem Ti veľmi pekne za info. A keď si ho dobrala prešlo to?

aandrea9
9. mar 2025

@sonaie brala som ho v januári, lepší sa to veľmi veľmi pomaly. Ortopéd mi dal iba lieky od bolesti, ale liekom sa už radšej vyhýbam.

sonaie
9. mar 2025

@aandrea9 no zbohom to až takto zle to dopadlo?
Držím palce nech si co najskôr fit. A ďakujem ešte raz tu ďalšiu tabletku si už nedám.

aandrea9
9. mar 2025

@sonaie ďakujem, tiež prajem skoré uzdravenie

aewa
10. nov 2025

Tak pripojim sa aj ja, Ciphin mi bol predpisany tiez na liecbu zapalu mocoveho mechura, po tom, co som si vzala tretiu tabletku som mala dost neprijemne stavy, muz uz myslel, ze bude volat zachranku aby sa poradil, lebo ja ked priznam, ze mi je zle, tak to uz je vazne nieco - najprv som pocitila silny pocit na vracanie, nasledne sumenie v usiach, tocaky, myslela som si, ze odpadnem, lahla som si a vylozila hore nohy, potom zimnica, cele telo som mala studene, po cca hodine a pol to preslo. Pocit na zvracanie stale ostal. Okamzite som to vysadila a ostava mi len verit, ze to bola len jednorazova reakcia po 3 tabletach a nezanecha to na mne nejake nasledky o ktorych sa pise aj v pribalovom letaku...