Cítili ste sa horšie po operácii žlčníka?
Ako ste sa cítili po operácii zlcnika? Aké to bolo po prebudení?
Dobrý deň, aj mňa čaká operácia, bolelo to keď ste sa zobudili?
Podla mna bolest ako po beznej operacii brucha..rozchodis po dni-dvoch...inak som sa citila ok- zle mi nebolo, par dni nejaka dieta a po tyzdni som si dala langos s cesnakom, lebo som pocas PN malovala kuchynu a bola som velmi hladna 😅🤭
@lagunka0000 kedy vás čaká? A kde vás idú operovať?
Podla mna bolest ako po beznej operacii brucha..rozchodis po dni-dvoch...inak som sa citila ok- zle mi nebolo, par dni nejaka dieta a po tyzdni som si dala langos s cesnakom, lebo som pocas PN malovala kuchynu a bola som velmi hladna 😅🤭
@dadis dávali vám aj injekcie po operácii na riedenie krvi ?
@lagunka0000 kedy vás čaká? A kde vás idú operovať?
@maria1023 idem na Bory 10.10.
@lagunka0000 vôbec. Bola som tohto roku vo februári.
@mergimar kde Vás operovali?
@mergimar super, tak dúfam že ani mňa nebude, a po akom čase ste išla do práce?
@mergimar super, tak dúfam že ani mňa nebude, a po akom čase ste išla do práce?
@lagunka0000 Presne po týždni. Ešte so štichami v bruchu. Ale aby som upresnila tú rekonvalescenciu. Dokedy som sa nenapila a 1.x nenajedla, nebolo mi nič. Ale potom to začalo. Brucho vkuse nafúknuté, akoby som bola tehotná. A nenormálny tlak na hrudi od narkózy. Odoznelo to asi po 3.-4. dňoch. Dalo sa to vydržať. Hlavné veľa oddychovať. Nepreceňovať sa ako ja( na tretí deň som pozmývala celý byt) a potom mi bolo zle. Piť a jesť v malom množstve a postupne navyšovať. A bude všetko ok.
@lagunka0000 Presne po týždni. Ešte so štichami v bruchu. Ale aby som upresnila tú rekonvalescenciu. Dokedy som sa nenapila a 1.x nenajedla, nebolo mi nič. Ale potom to začalo. Brucho vkuse nafúknuté, akoby som bola tehotná. A nenormálny tlak na hrudi od narkózy. Odoznelo to asi po 3.-4. dňoch. Dalo sa to vydržať. Hlavné veľa oddychovať. Nepreceňovať sa ako ja( na tretí deň som pozmývala celý byt) a potom mi bolo zle. Piť a jesť v malom množstve a postupne navyšovať. A bude všetko ok.
@mergimar ďakujem

Mňa síce operovali už dobrých pár rokov dozadu ,ale spomínam si ,že som zvracala ked som sa zobudila -nesadla mi narkoza ,ale to bolo len asi 2-3 x ,potom to bolo už ok a ešte v ten deň som stála na nohách .Som rada ,že som sa odhodlala na operáciu .Aj zotavenie bolo vcelku rýchle .