Cítili ste v nose zápach, ktorý v skutočnosti nie je prítomný?
Cítili ste niekto v nose zápach, ktorý v skutočnosti nie je prítomný napr. ja pociťujem už týždeň zápach výfukových plynov a to doslova všade. Je to nejaký zdravotný problém, ako sa s tým vysporiadať??? Vyhľadať lekára?
Ano, po prvom COVIDe. Citil som zvratky. Vola sa to fantomovy zapach. Preslo to po nejakom mesiaci/dvoch.
Taktiež pri covide. Stále som cítila smrad, asi dva mesiace, bez ohľadu na to kde som bola, s kým som bola atď...
@aalt
@lucia13022023 fúha, tak mne to skončilo asi 3-4 dni po negatívnom teste.
To som teda dobre obišla 😄
@maca1984 haha tak to si mala šťastie. Ja som už plakala od zúfalstva ze všade cítim smrad.
@lucia13022023 tak to áno.
Šľak by ma trafil dva mesiace cítiť pivo 🤣🙈
@lucia13022023 Ja už som zúfalá a trvá to 7 deň.
Tak si urob covid test.
Aspoň budeš vedieť či je " autorom " covid
Covid alebo si tehotná?
@januska12323 Môže byť covid aj bez teploty a bez bolestí napr. hrdla?
Ja som to mala vyse roka po covide. Cigaretovy dym. Sedim v obyvacke na gauci a puch taky, ako keby si vedla mna niekto zapalil. Isla som si lahnut do spalne, v posteli som zas citila cigarety. A to u nas nikto nefajci. V robote detto, hovorim kolegyni, ze citis ten smrad od cigariet a ona nic. Chvalabohu uz to preslo.
@watermelon Presne toto mám aj ja, ale cítim tie výfukové plyny. COVID som mala ešte v októbri min. rok.
Áno po covide keď sa mi vrátil čuch asi týždeň zápach dymu z kúrenia
@watermelon toto som mala tiez, vsade som citila cigarety. Este aj ked ku mne prislo moje male dieta, ktore naozaj nemohlo pachnut dymom 🤦♀️
Ja to mam zatiaľ každú jar po prekonaní kovidu 🤦♀️ najprv spálené pneu, potom grilovane kura a teraz cigaretovy dym 😁 ono to za nejaké 2 mesiace prejde samé ale je to dosť nepríjemné 😬
áno,cigaretový dym🙄
vygúglila som,že to môže byť ako predzvesť nachladnutia,aj sa mi to párkrát potvrdilo.Ale nie vždy som bola potom nachladnutá.
Napr.boli sme 2 týždne u sesternici,a keď som sedela na gauči v obývačke,tak som to cítila.Nikde inde.
U mňa v byte som to cítila,keď som sedela pri kuchynskom stole a potom v spálni,keď som si ľahla do postele,ani zaspať som nevedela.
Myslela som si,že mi šibe.Nebolo to neustále každý deň.Neprišla som na to,z čoho to bolo,kovid som nemala,aspoň o tom neviem.Teraz už dosť dlho som to necítila.
Kamoška to mala tiež,ona zistila,že jej to spôsobujú okuliare,ktoré jej tlačili na určité miesto za uchom.Vtedy kovid ešte nebol.
3 roky som cítila len kov, až ked som mala operáciu prínosových dutín sa to zlepšilo, teraz tiež extra veľa necítim ale ja to mám z alergie na roztoče
Pripájam sa ku kovidovému zápachu - ja som zas všade cítila cibuľu a taký divný zápach, ako skysnuté, spotené tričko 🤪 manžel a deti ňuchali so mnou a necítili nič. Mňa z toho až napínalo 🤷🏻♀️
Ja tiež výfukové plyny 🙄 mne to ale trvá už niekoľko rokov, s covidom sa to u mňa nespája. Niekedy to cítim viac, niekedy menej, je to fest nepríjemné. Pred x rokmi som cítila mandarínky, to bolo celkom fajn 😁 toto je nechutné
Ja som cítila pred asi 10rokmi. V nose som cítila divný smrad pri každom nadýchu. Nevedela som čo to je. Ja som to pre samú seba nazvala že mám v nose pleseň 😂 po pól roku ma to prešlo aj to po chorobe keď som veľmi fúkala nos 🙂
Ano pri covide.
Ja to mávam často. Cítim plyn alebo dym. Covid som nemala a mávala som to aj pred 2020.
ahoj ja to mám práve teraz ..bola som chorá ale či som mala covid neviem nerobila som si test ..je to hrozne celý nos má štipe a cítim ako by som mala vedľa seba naštartovane auto ...prešlo ti to ? ja to mám asi dva tri dni ...a už mám plné zuby toho
Ja som to mala po korone. Trvalo to niekolko mesiacov. Citila som pach po cigaretach, ja, co neznasam smrad z nich 🤦 nikto u nas nefajci, ani navstevy. Uz som chudaka muza upodozrievala, som ho onuchavala ako pes, na chodbu som furt chodila, ci tam susedia nefajcia, na balkon... Stalo sa mi to aj po dalsom raze, co som mala koronu. Preslo to potom same od seba
@tilly ja cítim plyn už to trvá tri mesiace každý deň, aj chuť v ústach akoby som dýchala ústami plyn, kopa vysetreni urobených a nic
@nerfka dobrý deň, ak to trvá tak dlho, skúste vyšetrenie u neurológa ... Aj keď teda čítam teraz, že máte už viacero vyšetrení za sebou. Tie divné čuchové vnemy sa nazývajú parosmia alebo kakosmia a pokiaľ si uvedomujete, že ide o "falošný" vnem, nazýva sa to pseudohalucinácia, keďže máte zachované vnímanie toho, že nejde o skutočný vnem nejakého smradľavého plynu alebo pod. Možno Vás neurológ bude vedieť nasmerovať, lebo verím, že toto cítiť mesiace musí byť nepríjemné... Nech to skoro prejde❤️
@nerfka dobrý deň, ak to trvá tak dlho, skúste vyšetrenie u neurológa ... Aj keď teda čítam teraz, že máte už viacero vyšetrení za sebou. Tie divné čuchové vnemy sa nazývajú parosmia alebo kakosmia a pokiaľ si uvedomujete, že ide o "falošný" vnem, nazýva sa to pseudohalucinácia, keďže máte zachované vnímanie toho, že nejde o skutočný vnem nejakého smradľavého plynu alebo pod. Možno Vás neurológ bude vedieť nasmerovať, lebo verím, že toto cítiť mesiace musí byť nepríjemné... Nech to skoro prejde❤️
@slniecko39 objednaná som na neurológiu už len čakám na termín ktorý by mal byť do mesiaca...okrem toho cuchu mám už tri mesiace zmenenu aj chut, nič si nevychutnam všetko je také mdlé a v ústach mám strasnu horkú chut pred jedlom a po jedle ešte viac, je to ,,utrpenie,,. Snáď sa dakde pohnem lebo už som absolvovala gastro, ORL, CT prinosnych dutín, zubara, a ešte ma čaká ťa neurológia a imunoalergologia lenže všade sa strašne dlho čaká....
Ja som to mala vyse roka po covide. Cigaretovy dym. Sedim v obyvacke na gauci a puch taky, ako keby si vedla mna niekto zapalil. Isla som si lahnut do spalne, v posteli som zas citila cigarety. A to u nas nikto nefajci. V robote detto, hovorim kolegyni, ze citis ten smrad od cigariet a ona nic. Chvalabohu uz to preslo.
@watermelon, preslo to same od seba? Ja citim tiez vsade cigaretovy dym a casto az mi je z toho na vracanie. Nikto iny nic neciti iba ja. Mala som covid vo februari cca od marca to mam takto, preslo mi to na dva tyzdne a vratilo sa to. Je to velmi nepriemne. Ako si si s tym poradila? Preslo to same od seba?

Keď som mala covid.
Vtedy som cítila všade pivo.
( u nás nikdy nie je ani kvapka piva doma )