Cítim preskakovanie srdca
Chcela by som sa prosim poradit, ak niekto vie.. Pred rokom som mala velmi stresove odbobie, mavala som take prebuchavanie srdca, akpby mi tak velmi silno zabilo, poskocilo. Dostalo sa to do stadia ze mi to spravilo aj 60x za hodinu. Bola som vtedy u kardiologicky, ale kym som dostala termin o niekoľko tyzdnov, uz to bolo menej výrazne, spravila mi ekg kde nic neukazalo tak to uzavrela ako stres, casom to bolo mierne (len par krat za mesiac) Odvtedy mam nizsi tlak ako som mavala. Poslednu dobu (par tyzdnov) sa mi to vratilo, posledne dni je to dost intenzivne, časté a az vydno ako poskakuje hrudník. Ale neviem ci mam ist zvlast v tejto dobe ku lekarke, ked ani vtedy sa nic nezistilo. Alebo si mozem nejak pomoct aj doma. Pripadne co to moze byt?
Aj tlakomer mi ukazuje tie srdiecka takto

Som rada že som našla tuto skupinu,tiež mám ten problém že cítim take trhnutie v hrudi, obcas až také pritlačenie. Cíti tie extrasystoly niekto podobne?
Ja to mavam casto…. Stres,unava,plus mam srdcovu vadu…. Ja ked idem na kardiolog a rozpravam Mudr ako mi preskakuje srdce…. Prevrati oci nic dajte si magnezko…. Tak iba vydrzat kym prejde
@79bublinka no super
@irusa vies co ja som bola X krat u Mudr kukali na mna ze mi …… vies co mam diagnost. srdcovu vadu o to horsie ked preskakuje srdce…. Lebo mam pocit ze to nerozchodim a ked to poviem Mudr tak mi povie ze je to ok
@79bublinka viem o čom píšeš..mám to podobné pri záchvate... myslím,že sú to moje posledné minuty
@irusa uz len predychat🙏🙏🙏bude dobre…
Vcera som bola na krv a mam zvysene hormon.Štitnej žlazy asi z toho to srdce preskakuje inak faj za tue roky nikto nerobil krv na stistnu zlatu😂😂😂
@79bublinka mne robili,no neprišli na nič
@irusa mne robili vzdy vsetko a teraz Mudr ze speci THS a mam vysie to mi 2m do zadu robila Mudr obyc hormonalny prof.
@79bublinka tak,že prišli aspoň na to, nakoľko mne len tvrdia,že som zdravá ako víno,čo vlastne chcem
@irusa na mna tiez vsetci pozeraju ze mi sibe… ze vsetky krvne mam ok…. A hormony ok… a aha len tieto TSH robia iba na ziadost Mudr
@deti95060810 som presne natom takto…mala som tréningy, všetko ok. Zrazu kvoli covidu prestali a odvtedy mám extrasystoly. Pred tyzdnom som mala nasadený holter na 24hod, zaznamenal vyše 2000extrasystol za 24hod. Zaujímavé je,že počas tréningu som nemala ani jednu. Akonáhle som sa dostala do kludu,extrasystoly brutálne,pocit na odpadnutie,tŕpnutie…v pondelok mám ist k doktorke a nastaví liečbu. Budem brať betablokátory.
@79bublinka áno .. najprv som mala brať, potom mi zmenili po ablacii srdca iné lieky, potom som nemala... beriem tu 1/4 kvôli tetanii,že mi z ničoho nič vyskočí tep aj na 160
@irusa ablacia nepomohla???
@79bublinka pomohla ale to bol iný problém
@irusa mne to chceli robit a potom dalsi Mudr ze mi to neodporuca…mam WPW

@lauricka Ak sa môžem opýtať,koľko stálo to súkromné vyšetrenie?