Cítim preskakovanie srdca
Chcela by som sa prosim poradit, ak niekto vie.. Pred rokom som mala velmi stresove odbobie, mavala som take prebuchavanie srdca, akpby mi tak velmi silno zabilo, poskocilo. Dostalo sa to do stadia ze mi to spravilo aj 60x za hodinu. Bola som vtedy u kardiologicky, ale kym som dostala termin o niekoľko tyzdnov, uz to bolo menej výrazne, spravila mi ekg kde nic neukazalo tak to uzavrela ako stres, casom to bolo mierne (len par krat za mesiac) Odvtedy mam nizsi tlak ako som mavala. Poslednu dobu (par tyzdnov) sa mi to vratilo, posledne dni je to dost intenzivne, časté a az vydno ako poskakuje hrudník. Ale neviem ci mam ist zvlast v tejto dobe ku lekarke, ked ani vtedy sa nic nezistilo. Alebo si mozem nejak pomoct aj doma. Pripadne co to moze byt?
Aj tlakomer mi ukazuje tie srdiecka takto

@simonabelj posledné tri týždne každý deň🙂
@simonabelj je to ozaj cudny pocit ani ti nedokážem vysvetliť. Ja som ekg mala ok pol roka dozadu a aj holter bol ôk tak nerozumiem
@leameleg a to len tak že raz dvakrát? Lebo mne aj 10x po sebe už, sa to zhoršilo … kedysi to bolo len raz dva
@simonabelj ja to tiež tak mam že sa mi to veľmi často opakuje... ja sama som zúfala
Aj ja mám ten istý pocit z ničoho nič mi začne búšiť srdce veľmi richlo ale je to taký pocit akoby sa nedokážem nadýchnuť trvá to asik 2sec a samo to prestane. Je to úplne iný pocit ako bežný richly tlkot pri tomto úplne cítim srdce akoby mi išlo viskocit a cítim akoby v krku záťaž ťažko dýchanie.
@ivka856 ahoj ja to poznám veľmi dobre. Mne to začalo keď som tehotná bola. Myslela som ze to prejde po porode ale nie. Absolvovala som už aj kardio tam všetko ok.srdce vraj zdravé. Ekg tiež dobre ja už sama neviem čo to. Pritom človek sa na nič také nesústredí a keď to príde tak masaker
Čaute baby ako sa vám darí? S tým preskakovanim srdca?,,,,Ja som mal po očkovaní 2 dávkou slaby zapal srdcového svali bol som na MR srdca nieco tam bolo nejaka stopa po zápale o rok MR srdca na kontrole bolo ok....v auguste 2023 som mal echo EKG a ergometriu zatazovy test vsetko bolo ok....ale toto preskakovanie srdca vnímam uz asi 10 rokov niekedy mi to robí 1 2 dni asi 20 x denne potom dlhsie nic a potom zas teraz sa mi to vrátilo asi po 6 rokoch...je pravda ze mam noplazu riesim na pálenie záhy...asi ma čoskoro caka hadica :?((( hram futbal tak pravidelne športujem...napr dneska mi prebehlo od rana srdce asi 5 6 x a včera nedelu neevidujeme nic sobotu mi to 1 začalo po rokoch....staviam dom riesim kopu veci predtym som sa sudil atd stres je stále ale snažím sa odľahčiť sem tam že si dám vinko alebo maľbu.. 🙂 ked mi to bude robiť idem zase kardio a internista...ale čítal som ze reflux to moze tiez spôsobovať tu extrasystoulu ci ako sa to volá...dajte mi prosím vedieť ako sa vám vedieť.....kludne sem odpíšte alebo sms 0903 045 000 dik ...Patrik.
Sorry za chyby ale odoslal som to a nekontroloval to a tel si píše hocikedy co chce🙂

@leameleg ahoj 🙂 vieš čo nič mi nezistili, bola som u kardiológa, mám prekonanu perikarditidu, že to môže byt aj tým ale že inak zdravé srdce a preskakuje stále tak bohvie 😃 je to na nervy… ale ani mi nerobili záťažové testy, ani holter mi nedali… ako často ti prebije?