icon

Cítim sa slabo a unavene

30. mar 2022

Ahojte, mam priznaky ze sa mi mota hlava nie ze toci, ale som taka akoby otapena a to z nicoho, slaba som aj ked som v praci nerobim nic narocne a proste nevladzem, citim ze telo by aj vladalo ale hlava nepusti nechapem tomu.Magnezium beriem pravidelne prave kvoli tymto problemom

Strana
z2
autor
23. okt 2023

@sisg123 svalovicu ako taku nie len niekedy ked nieco fyzicke robim tak mierne na druhy den mam, ale to vam moze sposobovat tetania.Mne sa potvrdila tetania ale len hranicna, ja tieto zasklby a trpnutie pier nemam, moj priznak je skor ze taky pocit akoby mnou prechadzala elektrina v hlave to citim najviac..take mravencenie hnusne..Mam za sebou neurologiu, vysetrenia zo srdcom Echo, Ekg, holter tam sa liecim na tlak inak srdce je v poriadku chvala Bohu, hematologiu, psychologa, odber krvi na stitnu, vsetko bolo vzdy ok chvala Bohu, cize aj podla psychologicky to je psychika a teda Uzkost a PP.Mne vsetky tieto stavy zacali pred 2 rokmi cca, ked z nicoho nic prisiel namna panicky atak, myslela som ze zomriem, vysoky tlak, zachranka, pocit na odpadnutie, tep 130, tlak na hrudi, proste priznaky infarktu...dali mi magnezium do zili EKG vsetko bolo v poriadku, a odvtedy co som mala ten prvy atak sa to vsetko vlecie doteraz somnou tie stavy..Potom prvy polrok som sa tahala vzdy pri atakoch na pohotovost, do mesiaca aj 2 krat..teraz uz viem ze je to atak, nejak predycham aj ked stale s tazkou biedou je to svinstvo..Ani Xanax si nedam co mam na ukludnenie, lebo sa bojim ze budem zavisla tak radsej pretrpim..Ale fakt zvazujem lieky, ked si tak spatne odohram zivot za posledne 2 roky tak to bola vzdy psychika..uz rok nepracujem kvoli tomu ze v praci som mala ataky silne ako ten prvy..mam blok odvtedy a bojim sa robit co i najmensiu fyzicku pracu, ked sa zadycham hned tocenie hlavy a pocit na odpadnutie..uz je to asi somaticke a teda asi pomozu len AD, Snad.

autor
23. okt 2023

A este dodam ze velmi casto skoro vzdy mam navaly tepla, a z nicoho nic slabost..potom zmeriam tlak a ten je v poriadku

sisg123
23. okt 2023

A ake vysetrenia vam robili ? ja by som mozno skusila AD aspon budete vediet ci je to ozaj psychika ak zaberu a budete sa potom venovat jej …ja momentalne kojim a tento stav mam 2 m , cize max magnezium mozem uzit…
Vy sa citite takto kazdy den ? A mr hlavy vam robili s kontrasnou latkou alebo bez?

autor
23. okt 2023

@sisg123 vysetrenia na tetaniu, EEG, EMG, MRi hlavy s kontrasnou, aj na reumatologii som bola ci nejake autoimunitne ochorenie nahodou ale aj to sa vylucilo.Tak vy mozte mat poporodnu depresiu mozno aj neviem ake mate priznaky.Skoro kazdy den no, mozno raz v tyzdni mi je dobre ze nemam take silne priznaky.

sisg123
24. okt 2023

Mne nedali kontrasnu 😏aky je medzi tym rozdiel? och tak to mate dost uz presetrene…

autor
24. okt 2023

@sisg123 ak by dr videl ze potrebujete kontrasnu dali by vam ju.Kontrasna latka viac ukaze cievy

Strana
z2