icon

Cítim sa vyčerpaná a nemám radosť z bežného života.

natalia2007
29. júl 2024

Po narodeni druhej dcery som zacala brat liek Sertralin na poporodnu depresiu. Mesiac-dva to bolo ok, ale teraz pocitujem ze som strasne vycerpana, nemam z nicoho radost, deticky su krasne zdrave, ale uz sa neviem dockat ked pojdu vecer spat. Vratila sa mi depka, alebo je to obycajne vycerpanie ktore pocituje kazda mamicka s dvoma detmi?Okolie mi "vycita" ze sa mam tesit, mam vsetko na svete, dom, manzela,zdrave deti... som nevdacna a zla matka? Starsia ma 3 mladsia 4 mesiace. Dakujem

Strana
z2
snowflakenel
1. aug 2024

Vsetko prejde, chce to cas, urcit priority, aj ked to xhce vela trpezlivosti..... Ja som si tak uhnala tetaniu, lebo vsak som chceka mat navarene pre seba a deti, pkus pre manzela, obriadeny dom, zahradku.....

frederika6
1. aug 2024

@natalia2007 ťažké to je určite.
Ja osobne by som sa tak rada vrátila do obdobia keď mala dcérka 4 mesiace, a môj syn 3 roky. To bolo úplne úžasné, boli sme doma robili sme čo sme chceli, čo sme nestihli nevadilo. Teraz sa len naháňam, ráno do škôlky vystrojit 2 deti naraz, do roboty, idem s takým zovretym žalúdkom aby som všetko stihla a došla na čas. Z prace tiež letím do škôlky nech sú tam neni chudence do konca a mame niečo aj z poobedia. A bude ešte horšie, lebo od septembra ide syn do školy. Ale tak ja to tak vidím s odstupom času, vtedy to bolo tiež pre mňa ťažké aj mi oči padali keď sme sa hrali 😀

maris5
1. aug 2024

@natalia2007 najpv by som zasla k lekarke, nech ti urobi krvny obraz, stitnu zlazu... nasad vitaminy... ak vsetko toto bude negativne navstiv odborneho lekara.

Strana
z2