Cítiť bolesť pri rakovine prsníka?
ktora mate s tymto skusenost, boli rakovina prsnika? je mozne aby sono prsnika neodhalilo rakovinu?
@latvia boze moj z tohto mam najvacsiu traumu,ze mi sono urobi nejaky fuser a neobjavi tam nic.na sono posielaju kazde 2 roky a az po 40 na mamografiu
v pokročilejších štádiach áno ... je lepšie ju diagnostikovať čo najskôr a potom používať proti bolesti rôzne masáže a nikdy sa nevzdávať a prekonať to http://akoapreco.com/ako-liecit-natiahnuty-sval...
@xlucia presne aj ja to teraz prezivam mam dcerku ma 12 kilou nosim ju na rukach stale na jednej strane a ten prsnik ma pobolieva tiez sa bojim ,nech to je len sval,,
@ajbka prosim ta, ako dlho si na vysetrenie cakala a cena za samotne vysetrenie? dakujem pekne
Ja mam to iste, zacal ma pobilievat prsnik ale hrcky nemam, zajtra mam gyndu a budem trvat na sone a vysetreniach
Dobrý deň,prosím Vás vedeli by ste mi poradiť? mám bolesti, pichanie v pravom prsniku ,čo by to mohlo byť???.Vždy ma to začne píchať večer ked ležím na pravej strane.
ahojte baby, toto je dosť deprimujúce, že skoro všetky (asi okrem jednej), čo ste tu písali, že máte niečo s prsníkom, ste neaktívne,... kde ste všetky? 🙂 dúfam, že ste ok... Mňa už skoro 2 mesiace omína pravý prsník, všetky možné bolesti, ale na sone mi nenašli nič. Hlavne ma trápi bolesť, tak akoby za bradavkou, okolo bradavky, nie je to nič neznesiteľné, ale cítim to stále. Okrem toho ma pobolievajú ako keby prsné svaly, to je na iných miestach než okolo tej bradavky, a niekedy mám zas pocit, že to je od chrbtice, to ma zas bolia tie kosti okolo pŕs, a aj ruka mi ako keby trošku tŕpla, aj pod pazuchou... tak som z toho jeleň, ale bojím sa riadne... Utešujem sa, že však sono mi robili vo februári a teraz v júli, a nikde nič, no neprechádza mi to, skôr sa to zintenzívňuje... Na iných vyšetreniach okrem sona som nebola, obvodná ma neposlala nikam, iba ma odpinkala, že mám ísť zase ku gynekológovi.
@ewana odporúčam ísť na odlymfovanie mávala som časté bolesti išlo to od podpazušia
@ewana ja som tu, pred cca mesiacom som mala tiez opat sono a nic, tiez ma stale boli prsnik( bolesti uz vyse roka) Ja mam cystu, ale nerastie je mala (len cvs 8mm) teraz mi doktor povedal ze prist az za rok. Brala som HAK ale to sa mi zdalo ze sa mi to este zhorsilo, Tak som prestala. Beriem to tak, ze su to fakt hormony, vraj okolo 30tky su taketo zmeny normalne.
@vlasulka ahoj, nijako to nedopadlo, stále to mám. Gynekológ mi v auguste povedal, že to podľa neho 100% nič nemá s prsníkom (po sone a prehmataní). Že mám skúsiť neurológiu, že možno to je od chrbtice, tak som šla, ale ma nezobrali, tak proste neviem stále... Prešlo mi to asi na 3 týždne potom v auguste, ale v septembri zase začalo... Asi si budem musieť zaplatiť za 200 eur nejakého doktora alebo čo. Daj mi prosím vedieť, ak pôjdeš na nejaké vyšetrenia, že čo a ako...
@ewana dakujem za odpoved, ja idem v pondelok na sono a rtg tak uvidim. Moc sa bojim lebo uz som prekonala tazku chorobu tak vzdy ked ma len nieco zaboli uz mam pocit ze umieram 😀. Tak dufam ze to je len plany poplach. Inak pred 3 mesiacmi som kojila tak mozno mi tam ostalo mlieko, ale zasa babka mala rakovinu prsnika tak som ostrazita😣
Ahoj, na sone nic nevidel, ze to mam v poriadku a ta bolest je asi od krizov. Vysledky z rtg este nemam. Uistoval ma ze rakovina neboli a keby bolela uz je to to kriticke stadium..asi tak..😒
@svetlanka111 vidíš, ja mám tie všelijaké bolesti okolo jedného prsníka od júna, na sone nič nevideli, a v stredu budem mať výsledky z rtg... Cdčko z rtg už síce mám, chrbticu mám riadne krivú, to mi aj rádiologička hneď povedala, že to môžem mať kľudne z toho, ale inak na prsníku si nič nevidím, ale práveže na druhej strane pod rebrami si tam vidím nejaký fľak, no proste stále strach a stres 🙂
@ewana ked maskrivu chrbticu to mas asi z toho..a rtf ti robila len prsnika ci hrude ci ako?
@marusia12 tak mrkery asi len tak neurobia ci?sono je asi rychlejsie
@svetlanka111 to hovoríš z vlastnej skúsenosti alebo si to len tak do vetra povedala? Na tvoju žiadosť ti musí urobíť odber markerov, prípadne si to vieš aj sama zaplatiť... ak už mám takú obavu, tak tie peniaze na to stoja. A sono je síce rýchlejšie, ale bunky v zárodku ti tam neuvidí, ani keby to pozeral neviem ako... že?
@svetlanka111 rtg hrudníka, spredu aj zboku...
@marusia12 je tam otazka,nevyznam sa v tom,nechapem tvoj utocny komentar 😔
@ewana aj mne tak ale vypytam sa na sono a teda na onkomarkery ako tu vyssie spominala
@svetlanka111 Sono ti je nanič.... žiadaj onkomarkery prsia, maternicu a vaječníky... z toho budeš mať jasno. Na sono zárodky nevidíš, v markeroch dostaneš jasnú odpoveď. Prípadne si to zaplať sama, jeden stojí okolo 14€, ak by ti to nechcela urobiť v rámci poistenia.

rakovina neboli.ked uz citis bolest je vo vysokom stadiu.v pociatocnom stadiu,bolesti necitis