icon

Čo dať mužovi na väčší pokoj a sústredenie?

29. apr 2024

Ahojte, vyznie to blbo, zvlastne a ja to viem, ale co by som mohla dat muzovi "tajne", aby bol kludnejsi? Myslim to tak, aby sa tolko nerozculoval v praci a aby veci riesil s vacsim kludom a aby neriesil kraviny a nemal uzkosti. Terapiu mu tajne dat neviem, rozpravame sa vela, ale myslim skor nejake levandulove tabletky alebo cosi take. Berie viac doplnkov stravy, tak by som mu mohla "pridat nejake vitaminy" alebo si stale robi rozne caje

barbora854
29. apr 2024

Však keď si robí čaje tak mu ich namiešaj alebo guajacuran mu dávaj týždeň alebo persen mu vysip do jedla alebo veľa magnezia veď možnosti tu je
Levandulove tabletky sú sracky

barbora854
29. apr 2024

A odhruguje sa po nich sama levanduľa tak to by hneď aj zistil

babovka2321
29. apr 2024

Ja osobne som nervak a citim sa kludnejsie ked beriem pravidelne magnezium a pijem vela harmancekoveho caju :D

monnci2226
29. apr 2024

mozes vyskusat bachove kvapky

evcagabi
30. apr 2024

Ja som bola vzdy taka mala mampi***stka ale odkedy beriem magne b6 mam pocit, ze uz ma nerozculi skutocne nic 😅😅

mabenn
30. apr 2024

Je dospely, predpokladam...tajne sa davaju veci detom alebo narusenym jedincom. Porozpravaj sa s nim, aby vec riesil on

0laracroft0
30. apr 2024

Však keď pije čaje tak každý den tulsi alebo asvaganda

jana_eyre_2
30. apr 2024

Prečo tajne? Nevie si sám priznať že sa rozčuľuje neprimerane? Nedá sa s ním baviť?

zuzinka888
30. apr 2024

Podavat lieky alebo ine preparaty bez suhlasu a vemonia dotycneho je protizakonne a hlboko nemoralne. Si predstav co by toto urobilo s tvojim vztahom a doverou voci manzelovi. Co ak ti on zacne podavat lieky aby si bola npr.povolnejsia?! Bolo by to ok. ??? Uplne by stacilo preventivka u lekara, plus magnezium alebo gajakuran. A samizrejme odstranit zo zivota veci co ho stresuju, sposobuju nervozitu a podrazdenie. Inkfart uz lovi aj mlade rocniky- mozes manzela " postrasit".

autor
30. apr 2024

@zuzinka888 samozrejme moj manzel nie je teliatko a nebudem mu sypat prasky do pitia, myslela som nieco ako baby radili asvagandu alebo ten guajacuran ze to ma aj ine ucinky medzi ktorymi je aj znizenie napatia a nervozity.

autor
30. apr 2024

@jana_eyre_2 ano rozculuje sa neprimerane hlavne z prace

samimami777
30. apr 2024

Ahoj môj tiež má občas obdobia v práci (hlavne keď schytá neschopných kolegov) kedy chodí domov nervózny ako pes celé týždne a ja mu dávam toto a pomáha mu to 🙂 sám si to chváli že sa po tom cíti kludnejsie aj sa mu vraj lepšie spí v noci a bráva si to so sebou do zahraničia keď je zrovna v parte kde mu robia nervy 😅 aj ja som to jednu dobu skúsila a bolo to fajn 🙂 hádam pomôže

https://izerex.sk/stres/zerex-zenaden?gad_sourc...

vakatko
30. apr 2024

Skúste Protizápalovú stravu a očistu čriev od toxínov (črevná mikroflóra veľmi ovplyvňuje psychický stav) + Probiotiká.
Pomôže Magnézium a B komplex vitamíny + Pohyb a šport na čerstvom vzduchu.

majka137
1. máj 2024

Ak máte fb profil nájdite si pána Andreja Medveďa a vyhľadajte na jeho stránke tabletky s názvom Pokojná myseľ tie manželovi môžete rozpustiť trebárs do pohára vody a nič nezbada 😁👍