icon

Čo je dobré na rast vlasov?

lubka19
3. feb 2013

mamičky poradte čo je dobréé na rast vlasov veľmi mi vypadavaju

xlucia
3. feb 2013

@lubka19 endokrinologicke vysetrenie

karin1234
3. feb 2013

Skus vitaminy, zinok. ale skus aj zmenit sampon.

natalinkaco
3. feb 2013

@lubka19 mne pomohli minerálne soli

vaska333
3. feb 2013

@lubka19 skús sa opýtať v lekární ona ti tam určite poradí ale zinok urcite mne takisto pomohol🙂

carmella
3. feb 2013

ahoj .. aj ja am teraz obdobie ked my vypadavaju vlasy ale uz viem ze Mam nedostatok zeleza .. skus vitaminy a ked nepomozu zajdi k doktorke,,,

tinka9000
3. feb 2013

jednoznačne piť žihľavový čaj a používať žihľavový šampón. Odskúšané, funguje.

missymici
3. feb 2013

Zinek určo... a v mládí m i mamina dělala z čerstvých kopřiv/žihlav odvar a v tom jsem si musela máchat pravidelně vlasy,měla jsem jich řídke ....a dne s ji děkuji,..Mám vlasu na 5 hlav 🙂

luciana12
4. feb 2013

treba zistiť príčinu : prečo vypadávajú a zamerať sa na ten problém. niekedy je problém stres a treba riešiť stres, inokedy obličky - aj vtedy velmi vypadávajú vlasy a treba riešiť obličky....

nasekuratko
4. feb 2013

nejlepsi je Revalid 😉

fila1985
4. feb 2013

Sampon alpecin jednoznacne! Mne teda pomohol velmi🙂 teraz robim pokus na muzovi s ampulkami od vichy neogen tak uvidim ako to dopadne je to 3 mesacna kura🙂

clarysek
6. feb 2013

@lubka19 zkus methionin 500mg!!! Mi neskutečně padaly vlasy a výsledek se dostavil už po měsíci. Přestaly vypadávat a začaly růst nové :D

bambo308
11. feb 2013

Regeneracne ampulky na vlasy od svajciarskej firmy JUST, pre viac info, napiste IP 🙂

kika1981
12. feb 2013

šampon a condicioner Salontextur, viacerí majú odskúšané v mojom okolí, a vychvalujú, Revalid zbytočne zaťažuje žalúdok, pitie žihl. čajú len pomáha ... má antioxid. účinky a hl. čistí organizmus.