Čo je príčinou návalov tepla?
Prosím čo môžme byť príčinou? Hlavne v noci. V spálni mám tak 16C, cez zimu ešte menej. Spím takmer nahá, prikryta tenkou perinou. Je to des. Štítna žľaza, hormonálny profil v poriadku. Mám 42, môže.ist o dajaku predmenopauzu? Či sa to vylučuje keď horm.profil.je ok?
Môže ísť aj o začiatok menopauzy. Poznám ženy, ktorým "to" začalo v 40tke
Mam rovnaký vek a rovnaké stavy. Mne bola z krvi potvrdená predčasná menopauza. Inak žiadne problémy alebo príznaky (teda okrem vynechavania MS) nemám.
@martinka13 asi zas obnovim kolobeh vyšetrení
Mne len vzali krv tretí deň cyklu
Priznaky menopauzy mozes mat aj 10 rokov pred.Na vysetrenie ani nechod ja mam tiez HP v poriadku a mam to tak isto ako ty mozno aj horsie lebo ja este aj v mrazoch musim mat otvorene okno a nie som obezna mam 60kg.
Na tie vysetrenia by som sla ak je to len v noci.
Ja to mam tiez, MS ako hodinky, mam 49r ale ja som spotena hocikedy. Kludne aj v zime. Nosim vzdy len kratky rukav a na to kabat aby som mohla dat cim skor dolu. Teraz mam par mesiacov pokoj a naval pride len sem tam. Ale to zo mna tecie pot prudom od vlasov az po kotniky 😕 pred par rokmi som to mala denne. Nosim 99% len cierne bluzky rychloschnuce aby to nebolo vidno.
Asi ano, mam to tiez a mam 44 r.Minulu zimu som sa budila na mokre vlasy a studene tielko na hrudi.Menzes, ovulaciu potvrdenu sonom este mam.Este som citala, ze to moze byt aj zo stresu

Len v noci? Ak ano tak povedat lekarovi a dat sa komplet preklepnut (zakladne odbery).