Čo jesť pri akútnom zápale žalúdka bez bolestí?
Ahojte , tie, co s tym mate skusenosti, co jete pri zapale zaludka, aby Vam jedlo nesposobovalo bolesti? Dakujem🍀
idealne nieco co nezvysuje kyselinu. Samozrejme plus lieky. Dietne jedlo je caj na zaludok alebo cierny caj (ziadna kava ani sladene napoje), bezne pecivo (rozky, chlieb), na vode varene a len jemne solene kuracie, morcacie maso, prip.troska na olivovom oleji, ryza, mrkva, petrzlen, cukina, tekvica, z ovocia najma banany, kvalitnejsia sunka, varene zemiaky a rybou (nie vysmazanou -lahku talapiu napr.) . Ostatne si musis postupne zistit sama co si sposobuje drazdenie ale toto je taky dobry zaklad.
idealne nieco co nezvysuje kyselinu. Samozrejme plus lieky. Dietne jedlo je caj na zaludok alebo cierny caj (ziadna kava ani sladene napoje), bezne pecivo (rozky, chlieb), na vode varene a len jemne solene kuracie, morcacie maso, prip.troska na olivovom oleji, ryza, mrkva, petrzlen, cukina, tekvica, z ovocia najma banany, kvalitnejsia sunka, varene zemiaky a rybou (nie vysmazanou -lahku talapiu napr.) . Ostatne si musis postupne zistit sama co si sposobuje drazdenie ale toto je taky dobry zaklad.
@zuzikak dakujem krasne🥰uz dusim kuracie na vode🙈pomoc.zvysok rodiny griluje.hrozne muky🙁
Chronicky zapal zaludka ma kazdy druhy clovek bez toho, aby o tom vedel. Mas brat lieky proti zaludocnej kyseline a jest to, co ju nezvysuje. Kazdemu nieco ine, mysis to vysledovat sama na sebe..
@oli18 dakujem.ved nech ho ma kazdy druhy clovek, mne sposobuje problemy, bolesti, chcem ho vyliecit a neumriet od hladu
To je ťažko a na dlho, musíš sama zistiť čo ti robí dobre a čo naopak zle.
Na začiatok určite ľahšie jedlá.. Vynechať tak čo podporuje kyselinu (sladké,paprika, paradajky, káva, čokoláda)ja som si s tým teda užila ,mne bolo hádam všetko ťažké,zo všetkého bolestí...trpela som dlho,schudla som hodne
Ale dám ti takú radu že treba jesť, pomenej,pravidelne ale treba jesť .. pomôže to žalúdku sa rýchlejšie zotaviť..ja som robila chybu že kôli bolestiam som ani nejedla ale treba jesť ,a ešte aj citrusy robia šarapatu ale musíš odsledovať čo to robí zle
A klasika nič takže, smažené,smotana atď
nuz prijemne to nie je ale zial ine neostava len to vydrzat, kym sa zapal vylieci. Potom si das grilovaneho kolko len budes chciet. Radsej jedz po mensich davkach a castejsie ale nemozes mat ani prazdny zaludok. Este su dobre piskoty, dru tycinky neslane a samozrejme suchare.
Chronicky zapal zaludka ma kazdy druhy clovek bez toho, aby o tom vedel. Mas brat lieky proti zaludocnej kyseline a jest to, co ju nezvysuje. Kazdemu nieco ine, mysis to vysledovat sama na sebe..
@oli18 to nie je pravda. Moze mat kazdy druhy problemy s travenim alebo so zvysenou kyselinou ale chronicky zapal urcite nie. Ak je to uz zapal organu tak to riadne citit. Nehovoriac o tom, ze sa mozu vytvorit vredy a potom problem vyriesit trva dlhsie.
Ahojte poradite prosim????..Mam erozivnu gatritidu...je tu dakto s podobnou diagnozou??...
Ahojte poradite prosim????..Mam erozivnu gatritidu...je tu dakto s podobnou diagnozou??...
@xxxleatherskirt caga sibirska, vit U 2x2 denne skus, dracia krv zaceluje vredy
@xxxleatherskirt caga sibirska, vit U 2x2 denne skus, dracia krv zaceluje vredy
@anonym_autor a kde to prosim zohnam??