Čo ma mohlo poštípať?
neviete, aky stipanec toto moze byt? svrbi to.

Och...neviem ale je to škaredé...daj si Dithiaden a studený obklad na to...asi nejaká alergická reakcia na ustipnutie
najviac sa obavam ze to bol pavuk brrr ... inak nic som necitila, aj som si myslela ze ovad ale ten ked stipne tak to citit. Dakujen za rady, dam si obklad..
Ovad nie je cítiť vždy, ja som si raz jedného obrovského všimla na zadku keď som mala plavky, stipol má a vôbec som ho necítila, len som sa strašné zľakla lebo.bol hrozne veľký.. ja sa hmyzu zvyčajne nebojím ale vtedy som zvreskla tak že som sa sama seba zľakla 😅
Inak pavúk máva dva vpichy vedľa seba..
Presne takýto štípanec som mala pred pr dňami aj ja. Takto červený veľký fľak a svrbelo to. Ešte dokonca presne na tom istom mieste. Asi ovad má uštipol alebo čo
Ja mavam takuto reakciu na stipnutie takou malou ciernou muskou. Necitit ze ma stipne, ale potom opuch, na dotyk teple. Co najviac vydenzifikovat. Natriet framykoinom. Kludne aj octanovu mast.
Ja som.mala.mensi flak urcite.ak mate viac ako druhy den co urcite ano.uz ste mali byt u lekara. Ked sa vam zväčšovalo mna v stredu stiplo daco fest to bolelo neviem co nestihla som kuknut nonstop svrbelo červený flak sa rozsiroval v piatok som.isla na pohotovost(mala.som cestu.okolo) tak bez vahana mi dala antibiotika 3dnove do 2 hodin ustupilo svrbenie na druhy den aj cerveny flak mizol....netreba vahat a ist s tym po antibiotika......ja bezne tak skoncim.kazdy rok 🙈
Bacha na boreliozu isla by som k lekarovi s tym

Moj muž a deti po ňom maju takú reakciu na ovada.. zvykne im to dosť opuchnut.. ale zase môže to byť aj čosi iné.. daj si na to octanovu mast, previaz si to a ak máš tak fenistil kvapky..