Čo ma uštiplo?
Ahojte, prosim neviete z coho by som mohla mat taketo štipance? Objavili sa mi, až ked som prespávala u mojho priatela..
Su tam male chrasty, lebo ma to hrozne svrbelo a ja som si to rozskrabala do krvi 🤦♀️🤦♀️
Neviem či by to mohli byt ploštice alebo blchy alebo roztoč?....rozmyslam ci to nie je alergicka reakcia na chlór
( on ma v byte chlorovu vodu )
Mam to iba na tejto nohe, na druhej nohe mam tiez takéto bodky ale je ich menej, mam ich tam len pár ( mozno takych 5)
Ďakujem

Priateľ nie je dostipany? Kks to vyzerá ako plostica alebo blchy. Keď prídeš domov všetko komplet dat prať na najvyššiu teplotu a po vyschnuti poriadne prezehlit. Aj tašky, ktoré si u neho mala. Poriadne všetko dezinfikovat.
Fuj, neprišla by som viac k nemu kým všetko nedá do poriadku....
@simona20201309 On vobec nie je doštípany, iba ja...Teraz ako som spala ja u seba tak vôbec sa mi tie štipance " nemnožia" ani nerozširujú...no hadam som to k sebe domov nepreniesla ..
Ďakujem ❤️
A nemáš to rozškrabané po holení?
Nedá sa zväčšiť fotka, dosť zle to vidno, ale nesvrbí to najmä v noci? Mne to vyzerá ako svrab.
Nemáš zvieratko? Ja som takto chodila po kožných a jedla tabletky na alergiu a nakoniec sme zistili že kocúr mal blchy. Po zlikvidovaní bĺcj z kocúra aj z celého bytu pokoj.

Priateľ nie je dostipany? Kks to vyzerá ako plostica alebo blchy. Keď prídeš domov všetko komplet dat prať na najvyššiu teplotu a po vyschnuti poriadne prezehlit. Aj tašky, ktoré si u neho mala. Poriadne všetko dezinfikovat.
Fuj, neprišla by som viac k nemu kým všetko nedá do poriadku....