icon

Čo ma uštiplo?

juanetta
3. jan 2026

Ahojte, prosim neviete z coho by som mohla mat taketo štipance? Objavili sa mi, až ked som prespávala u mojho priatela..
Su tam male chrasty, lebo ma to hrozne svrbelo a ja som si to rozskrabala do krvi 🤦‍♀️🤦‍♀️
Neviem či by to mohli byt ploštice alebo blchy alebo roztoč?....rozmyslam ci to nie je alergicka reakcia na chlór
( on ma v byte chlorovu vodu )
Mam to iba na tejto nohe, na druhej nohe mam tiez takéto bodky ale je ich menej, mam ich tam len pár ( mozno takych 5)
Ďakujem

Čo ma uštiplo?
simona20201309
3. jan 2026

Priateľ nie je dostipany? Kks to vyzerá ako plostica alebo blchy. Keď prídeš domov všetko komplet dat prať na najvyššiu teplotu a po vyschnuti poriadne prezehlit. Aj tašky, ktoré si u neho mala. Poriadne všetko dezinfikovat.
Fuj, neprišla by som viac k nemu kým všetko nedá do poriadku....

juanetta
autor
3. jan 2026
@simona20201309

Priateľ nie je dostipany? Kks to vyzerá ako plostica alebo blchy. Keď prídeš domov všetko komplet dat prať na najvyššiu teplotu a po vyschnuti poriadne prezehlit. Aj tašky, ktoré si u neho mala. Poriadne všetko dezinfikovat.
Fuj, neprišla by som viac k nemu kým všetko nedá do poriadku....

@simona20201309 On vobec nie je doštípany, iba ja...Teraz ako som spala ja u seba tak vôbec sa mi tie štipance " nemnožia" ani nerozširujú...no hadam som to k sebe domov nepreniesla ..
Ďakujem ❤️

domka222
3. jan 2026

A nemáš to rozškrabané po holení?

juanetta
autor
3. jan 2026
@domka222

A nemáš to rozškrabané po holení?

@domka222 Nie, nohy si teraz v zime neholím.

anonym_bb9fcf
3. jan 2026

Nedá sa zväčšiť fotka, dosť zle to vidno, ale nesvrbí to najmä v noci? Mne to vyzerá ako svrab.

sisamisaaa
3. jan 2026

Nemáš zvieratko? Ja som takto chodila po kožných a jedla tabletky na alergiu a nakoniec sme zistili že kocúr mal blchy. Po zlikvidovaní bĺcj z kocúra aj z celého bytu pokoj.