icon

Čo mám používať na strie po pôrode?

pras
22. feb 2019

Milé žienky,
máte dobré tipy, čo používať na strie po tehotenstve? Je nejaká šanca, že aspoň trocha vyblednú/vymiznú?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
opuska
22. feb 2019

@pras treba sa vela kremovat, no uplne uz nikdy nezmiznu

bubbinaa
22. feb 2019

Sú kadejaké krémiky a olejčeky a podobne, treba sa len v lekárni spýtať, že čo najviac mamičky berú 🙂 Mali by vyblednúť časom isto ale zbaviť sa ich nedá :/
@veronika4495 Tomu by som ani ja neverila :D To sú tie kadejaké články čo si autori cucajú z prsta tie informácie

hama007
22. feb 2019

@pras ja som sa natierala počas tehu Eucerin olejom proti striám, BiOilom. Po pôrode sa mi zrobili strie na prsiach, ale časom sa akokeby vytratili alebo vstrebali. Základ je stále sa natierať krémom alebo olejom proti striám, aby bola pokožka premastená. Podľa mňa je lepší olej, mne sa osvedčil 🙂

patricia_b
22. feb 2019

Mne vybledli samé .... máš krásne dieťa, už nemusíš mať krásnu postavu 😍 ... nestresuj sa striami, venuj sa malinkými

mkado
22. feb 2019

Odporucam krem na baze aloe vera od forever 🙂

anna1950
22. feb 2019

Telová sol s kryštálmi z mŕtveho mora a chilli krém, lipolitický gél. Telovú sol používať na miesto sprcháču, masírovať krúživými pohybmi, po sprche naniesť chilli krém a lipolitický gél.

janka95
23. feb 2019

urcite vyblednú ale je dobre ich kremovať. ja ich mam bohužial všade,vyrevala som sa ale už som si zvykla. Sú aj horšie veci ako strie 🙂

zarkabubko
27. feb 2019

ahoj baby neviete mi poradit 100% krem na spevnenie stehien a zadku ktorí možno použivate a vam pomaha

mkado
27. feb 2019

@zarkabubko ahoj, vrelo odporucam forever produkty a krem od nich

zarkabubko
27. feb 2019

@mkado ahoj dakujem idem pozrieť si niečo otom produke 🙂 maš stým skusenosti??