Čo mi pomôže, keď mám nepravidelný menzes?
Ahojte baby prosím Vás neviete mi poradiť niečo na nepravidelnú menštruáciu ? Gynekológ mi chce dať opäť antiku ale ja ju nechcem nasadiť naspäť... cysty ani nič nemám ( bola som nedávno na celkovej kontrole ) mám na mysli možno niečo na prírodnejsej báze , poprípade niečo čo tak strašne neškodí na pečeň 😊 za každú radu ďakujem
jednoznačne alchymelka... pit dlhodobo, mne pomohla. Aj ja mám nepravidelný cyklus a napriektomu som porodila dve deti 😉
No akurat to aj ja teraz riesim, dnes som dostala konecne menzes po vyse 2 mesiacoch a 4 tehu testoch 😂 Vzdy som mala nepravidelny cyklus akurat som na sebe vypozorovala ze ked som bola pribratejsia, tj 2-3kg nad mojou normalnou vahou tak bol cyklus ako tak pravidelny, akonahle som schudla na tych 50kg tak som zase rozhadzana. Cize neviem ako je to u teba ale u mna jednoznacne zrejme nizsia vaha a hladina tuku... atk nechcem spat ani za svet
Ja s tym mam tiez problem cely zivot, aj po troch porodoch. Tiez my to chceli riesit len hormonmi, ale tie nesmiem,takze chcem tiez skusit tu alchemilku.
hormonálna jógová terapia
aj mne teraz po vyse 2 mesiacoch menstruacia ....dr ,i uz povedal ze idem do prechodu ..moze to uz byt v 39 rokoch ?. :(
Jasne len rada by som si to dala trosku do leta dokopy a naplánovala pomaly aj dovolenku pretože naozaj b som sa chcela vyhnúť situácii aby som to dostala tam keďže to mám strašne silne bolesti a aj krvácanie takze to by som nerada .. skúsim tu alchemilku
@esandkei ahoj. ..ja som zacala s tinkturami Nadeje, kura K05. Bolesti ziadne,ani jeden krc, ani nafuknute brucho, nic. Keby nekrvacam , ani neviem ze prisiel novy cyklus( po 4 dnoch uzivania) . A to mi doteraz vzdy prve dva dni umieralo brucho. Vselico som uz vyskusala, toto sa mi javi zatial najlepsie.
Ja som sa prihlásila na kurz hormonálnej jógy a tá mi pomohla.
@miriam439 daj do google tinktury naděje, a hned ti to najde. Na rozne tazkosti, nie len co sa menstruacie tyka. Niektore su vyrabane z pucikov (gemmoterapia), vraj je tam najviac obsahovych latok. Ja mam 4 flasticky, z toho tri jednozlozkove a jeden mix. Uzivaju sa dva az trikrat dene, ako ktore, pol hodinu pred alebo hodinu po jedle. Alebo pozri, ci u vas v meste nid je "bylinkovy obchod" , ak to tam maju, poradia ti, co by pre teba bolo naj.
alchemilkový čaj skús piť pred každou ms. aspoň tak týždeň, vie celkom dobre pomôcť pri naprávaní cyklu na správnu rovnováhu

Mozes skusit inofolic. Ja mam tiez nepravidelny cyklus cely zivot a neriesim. Ani moj gyn to neriesi, nemusime byt kazda ako hodinky.