Čo mi pomôže na bradavicu?
Baby ahojte, prosim vas poradte nieco volnopredajne na bradavicule .. 🙄🙏 jena sa mi urobila na ruke na prstenniku( vonkajsia) , a druha zo spodu na nohe( vnutorna) ta ma trapi uz par mesiacov .. ku koznej nemam velmi chut ist v tomto obdobi :/ tak sa pokusim si aspon sama pomoct . Ak mate nieco overene prosim napiste 🙂 ❤️ dakujem
citronovy esencialny olej
Mne sa dvakrat objavil medzi prstami na nohe. Naozaj neprijemne hlavne pri chodzi. Kupil som si naplaste compeed a naozja super. Stoji to par eur a mne to pomohlo super. Ak to clovek spravne uziva tak v priebehu tyzdna je kurie oko prec.
Dakujem vsetkym za rady 🙂 ! Uz si len vybrat a skusit :/ . Otej banány vej supke a cibuli som uz niekde citala. 🤔 🙂
Namoc si na 5min maly platok cibule do octu, daj na bradavicu, prekri gazou a zalep izolepou( ta najlepsie drzi) a nechaj si tu cely noc a rob to kazdy vecer. Budes vidiet, ze sa ti bradavica casom zvacsi t.j. vystupi z hlbky koze a neskor sa ti spravi cierna chrasta, ktora sa vysusi a odpadnne pripadne sa rozmoci pri sprchovani , kupani. 4 bradavice sme dali takto dole na chodidle a uspesne 🙂.
Nám pomohlo prikladanie citronovej kôry namočenej v octe 24hod, presne ako nadomnou píše ovaaa takým štýlom sme sa jej zbavili za 4noci, odvtedy pokoj nevrátilo sa skús fakt to pomohlo
@matvejka125 vau uz za 4 noci? :O .. tak to musim vyskusat vdaka 🙂
@slamka555 no veru rýchlo, dcéra mala na prstoch už som chcela ísť na vypaľovanie no bála sa tak sme skúsili a super

@slamka555 duofilm, alebo kolodium forte. Ale duofilm je lepší a neviem náhodou či neni na predpis