icon

Čo mi pomôže na citlivý konečník?

nenullienka
16. apr 2020

Ahojte dievčatá. Chcem sa poradiť. Mám strašne citlivý konečník. Bola som aj na proktológii, lekár mi povedal, že tam mám 3 hrmoroidné úzke. Žiadnu trhlinu. Dohodli sme sa, že mi zavolá keď sa uvoľní tento režim kvôli Koronavírus a odstráni mi ich. Kázal mi užívať Detralex.
Lenže po stolici mám konečník strašne citlivý. Nepomáha Faktu, Fine 6. Čo pomôže.
Keď mám menzes to je des 😕

mystery217
16. apr 2020

Dubova kôra ... kúpel

kitycat
16. apr 2020

pomoze ti ten uvolneny termin...dovtedy vydrz ❤

lindusss2016
16. apr 2020

@nenullienka ladova sprcha

janage
16. apr 2020

@nenullienka niekedy boli unigel procto cipky teraz su proktis m su na inom principe ako faktu atd. Pozri si v adc stranke.

janage
16. apr 2020

@nenullienka a samozrejme upravit stravu aby stolica bola makka a kasovita. Detralex je vyborny. Mozes si kupit aj unigel a aplikovat po sprche. Ak napr. moznost sprchy po stolici nemas napr. v praci, kup si vlhceny toaletny papier najlepsie aj s vytazkom dubovej kory.

nenullienka
autor
17. apr 2020

@janage ďakujem 😉

alberto1
17. apr 2020

Ako @janage píše, upravit stravu, viac vlakniny. Každé rano raňajkujeme ovsenú kašu. Varím s mliekom, tak isto, ako krupicu, osladím medom alebo javorovým sirupom, grankom, pridám škoricu, ovocie, lekvár, kedy ako.... A určite pomáha...😉

janka2273
17. apr 2020

@nenullienka pravidelné sprchovanie studenou vodou robí divy 👍😉sadni na okraj vane a tak sprchuj😉

berny800
17. apr 2020

Mne najviac pomahal cajovnikovy olej. Je lepší ako faktu masť.

nenullienka
autor
19. apr 2020

@berny800 ďakujem

nenullienka
autor
19. apr 2020

@alberto1 no ja jedine bez mlieka😔