icon

Čo môže byť príčinou čiernych škvŕn na zube?

23. feb 2025

Som uplne zhrozena co sa mi urobilo na zube ☹(((( akoby odumrety zub ? Kaz ? Po umyti zubov elektronickou kefkou sa mi tam objavili tieto cierne flaky 😰

Čo môže byť príčinou čiernych škvŕn na zube?
glorikarebeka
23. feb 2025

To vyzerá ako kaz

maminkadeticiek
23. feb 2025

A to sa ti ako rychlo spravilo?Dost blba fotka

maminkadeticiek
23. feb 2025

Nemoze to byt pigment?

autor
23. feb 2025

No po umyti zubov sa mi akoby zlupla cast zo zuba a ostalo toto😓

glorikarebeka
23. feb 2025

No pod sklovinou bol asi dlhšie kaz a bola to otázka času, neboj dá sa to pekne opraviť...

autor
23. feb 2025

@glorikarebeka velmi pekne dakujem🥰zajtta rano okamzite smer dr. Myslite ze nepridem o zub?

koniarova
23. feb 2025

Myslím,že kaz. To ti pekne opravia. Nestresuj z toho. Ale veru to by už bol kaz riadne dlho. K zubárovi chodíš pravidelne?

glorikarebeka
23. feb 2025

Určite nie

autor
23. feb 2025

@koniarova samozrejme a dokonca aj preventivky pravidelne plus teraz ma trapia horne osmicky cize este castejsie a je to fakt dobry doktor :(

Dakujem zienky

ronie338
23. feb 2025

A robí aj pravidelne rtg?

autor
23. feb 2025

@ronie338 to sa priznam ze nie. 2x som bola

autor
23. feb 2025

Baby po vecernom umyti zubov to zmenilo farbu zmila ta cierna ! ale je akoby odvapneny neviem to opisat je to normalne. ? Ak ste niektora aj lekarka budem vdacna prevdacna. Vsetkym vam dakujem🙂 snazila som sa lepsiu foto

koniarova
23. feb 2025

Keď ti nerobí RTG pravidelne, trt môže vidieť. Ja by som k takej zubarke nechodila.

autor
24. feb 2025

Bol to odumrety zub čistili kanáliky

koniarova
24. feb 2025

Ráno si bola? A až teraz zistila, že bol odimnretý?

maminkadeticiek
24. feb 2025

Inak zda sa,ze mas pekne zuby,ze sa o ne staras.Zvazila by som taku doktorku ak nevidela pri prehliadke takto odumrety zub,resp.mozno to mas aj v karte,ze je odumrrty,len si yomu nevenovala pozorblnost.

autor
24. feb 2025

Ano hned rano som isla a uplne ze hlboky kaz odumrety , kanaliky precistene …ale zas rontgen nic .. pozeral na 2 roky stary rtg ale on nepocuva ked niekto mu nieco hovori. Zvazim uz zmenu dr.