Čo môže byť príčinou modrín na nohe?
Má to tam už asi dva mesiace má to aj pri jednom prste do kopi má 4 takéto ako keby modriny vyzerá to ako keby zrazená krv na tu nohu aj krivá pri došlapnutí na pätu ho to boli no dostať ho k doktorovi sa snažím už 2 mesiace a nedá si povedať stále že to prejde a zatiaľ je to stále také isté stalo sa mu to pri futbale

@marika987 a ty ho naozaj nevieš dokopať ku dr? Tak hneď v pondelok smer lekár
Nechaj ho tak.nech sa z toho vylíže saaam
@marika987 a ty ho naozaj nevieš dokopať ku dr? Tak hneď v pondelok smer lekár
@stellarstar naozaj neviem vorkoholik čo vám poviem ja mu za to nadávam každý boží deň aby šiel som mnou nedá sa to môžem kričať hádať sa aj tak ráno stane a ide do prace
@anonym_f9bfcf Bože na toto som čakala odpoveď hodná debila z veľkým D
Divna to tu debata resp komentare.
Prve co mi ale k fotke napadlo-petechie. Skus pozriet na googli ci sa to podoba.
@anonym_f9bfcf si nahlásená
@marika987 mužovi sa tiež stalo, keď sa v lete veľmi namahal, kopal kanál a cez rok robí s počítačom. Zrazu ho pichlo v nohe a potom modrina obrovská, hrozne to vyzeralo. Nebuchol sa nič. Bol u doktora, všetko OK. Vraj keď je veľká námaha, môže popraskať dajaká žilka a je to. Keď hral futbal, asi sa silno namahal na šľachy, svaly. 🤷
@anonym_f9bfcf
@marika987
Vy ste jedna a ta ista IP adresa
@marika987 mužovi sa tiež stalo, keď sa v lete veľmi namahal, kopal kanál a cez rok robí s počítačom. Zrazu ho pichlo v nohe a potom modrina obrovská, hrozne to vyzeralo. Nebuchol sa nič. Bol u doktora, všetko OK. Vraj keď je veľká námaha, môže popraskať dajaká žilka a je to. Keď hral futbal, asi sa silno namahal na šľachy, svaly. 🤷
@rejka7 Takéto niečo si presne myslím aj ja
@anonym_f9bfcf
@marika987
Vy ste jedna a ta ista IP adresa
@martinkatinka To ako viete ako myslíte to isté mesto ?
@martinkatinka To ako viete ako myslíte to isté mesto ?
@marika987 IP adresa je v podstate adresa pocitaca, odkial pises.
@marika987 IP adresa je v podstate adresa pocitaca, odkial pises.
@martinkatinka Takže si myslím že sme asi s toho istého mesta no tu v našom meste je viac než dosť takýchto debilov
Toto už je choré
@marika987 Ahoj, z fotky nevidno, ci tam ma aj opuch, lebo ak by mal, tak moze byt kludne aj prasknuta kost...alebo silne narazena, s tym,ze mu tam zilky popraskali. Taktiez to moze byt unavova zlomenina. Tazko takto podla obrazku bez rtg urcit o co sa jedna. Ale kedze to trva 2 mesiace a aj kriva, rozhodne by mal k dr.,aby po case na to nedoplatil, ze sa mu vnutorne nieco zle zahoji v tej oblasti. Pises,ze ho tam nevies dokopat, no pokial je dospely, tak si sam musi uvedomovat zodpovednost voci sebe a zavaznost situacie. Vies, my ti tu mozeme napisat aj 10 diagnoz a zial bude ti to na prd platne, lebo keby siel na rtg to moze ukazat 11 diagnozu, uplne inu nez ti tu my napiseme. Bez mudr. to zial nepojde. drzim palce

Super, dva mesiace kriva, boli ho to a maximalne riesenie je otazka na modrom koniku. Vies co, ked je taky nezodpovedny a hlupy, ani by mi nenapadlo ho v tom "podporovat" a zhanat mu online rady. Nech sa spamata a maze k doktorovi, maximalne by som mu objednala termin a dala mu echo kde a kedy sa ma dostavit. Mne toto hlava neberie, dospely chlap.... Vacsina ludi nerada k Dr chodi kym nemusi, to je v poriadku, ale odtial potial.