icon

Čo môže spôsobiť opuch a modrú farbu nohy?

sandra3003
15. okt 2024

Kočky čaute, potrebujem radu . Dopredu poviem že idem na pohotovosť len chcem byť pripravená na to čo to može byť …
V noci som sa zobudila na extremny krč v lýtku, to pochvílke polavilo a zaspala som naspať . Ráno som vstala a noha cela opuchnutá boľavá . Zaniesla som syna do školky uspala malu a keď som si sadla všimla som si že noha je sfarbená do fialova aj nehty … Volám obvodnej a tá že nech to silno obviažem .. Okay obviazala som , bolesť neprešla opuch tiež nie akurat už nebola modra .. Trpnu mi prsty už aj na ruke nie len na nohe a strašne ma pichá v stehne a lýtku … Prosim vas čo by to mohlo byť ? Ďakujem

Strana
z2
lubkovaandrejka
20. okt 2024

@maminkadeticiek tiez si myslim :( a nechapem tu jej obvodnu,ze obviaz si nohu..boze, mala ju na urgent poslat s takou nohou.

bublinka1426
20. okt 2024

@lubkovaandrejka a nechapem niekedy lekarov,m naozaj nechapem! nebudem pisat o tom aku mam s nimi skusenost

bublinka1426
20. okt 2024

@lubkovaandrejka tej obvodnej by som hned brala diplom a licenciu

lubkovaandrejka
20. okt 2024

@bublinka1426 presne😲, ktovie ako autorka nakoniec dopadla. Ktovie,co jej obvodna presne povedala, ale asi to zlahcila,kedze autorka sa trepala aj do prace.

bublinka1426
20. okt 2024

@lubkovaandrejka ja sa desim poslednu dobu je vsade daco je mi z toho zle

lubkovaandrejka
20. okt 2024

@bublinka1426 aku mas? To ma celkom zaujima. Ja som tiez mala vselijaku,ale zas som mala aj cest stretnut takeho doktora, ktory ta vysetril tak, ako v seriali Druha sanca :D fakt, nepustil domov,kym nezistil,co je cloveku. A este aky mily a ludsky bol.

bublinka1426
20. okt 2024

@lubkovaandrejka takych je malo

tatinko mal vsetko od chbrtice - infakrt
kamarat mas vsekto od chrbtice - rakovina

mozem pokracovat...

lubkovaandrejka
20. okt 2024

@bublinka1426 ja mam vo svojom okoli dost ludi,co maju bud tachykardiu alebo trombozu...

lubkovaandrejka
20. okt 2024

@bublinka1426 tak to je strasne... A na to im ako potom prisli? No infarkt asi viem. Ale rakovinu? Jedna kamoska tiez,ze od chrbtice domov ju psolali z urgentu..a nakoniec mala plucnu emboliu..

bublinka1426
20. okt 2024

@lubkovaandrejka mal nador v Traviaceh sustave co mu tlacilo na vsetko ale chemoterapia zabrala

bublinka1426
20. okt 2024

@lubkovaandrejka :( je toho vela

lubkovaandrejka
20. okt 2024

@bublinka1426 chudak, tak chvalabohu, ze to zabralo a zistili mu pricinu. A tatino ako dopadol s infarktom?

bublinka1426
20. okt 2024
palicka
20. okt 2024

@autorka ako si dopadla?

lubkovaandrejka
20. okt 2024
sandra49
21. okt 2024

@sandra3003 autorka, čo je s tebou? Myslím na teba od včera..

sandra49
21. okt 2024

@maminkadeticiek ako takéto niečo môže dopadnúť? 😏 môže zomrieť?

sabinaxd
21. okt 2024

Ako si dopadla?

lusyc
21. okt 2024

@sandra49 isteže.

janettdamian
21. okt 2024

@sandra49 môže to veru zle skončiť. Mne tak zle dopadla švagriná. Prvý krát ju zachránili, druhý krát už nie.

sandra49
22. okt 2024

@janettdamian ti mi je ľúto. Ale na prvý pohľad to vôbec nevyzerá na zavazny problem, kto o tom nič nevie. Ja mam susedku a ta ma čierne nohy, trombozu nieliecenu, plus fajci hrozne vela a ma svoj vek a v lete zvládla dovolenku v Egypte a aj let 🙈 stále žije.

Strana
z2