Čo spôsobuje pretrvávajúce teploty a slabosť tela?
Ahojte, idem si po radu. Boli sme tyzden na dovolenke a tam ma chytili hnacky, vracala som, strasne bolest celeho tela a unava, mala dom aj teploty 37.4 az 38. Davala som si stale lieky, potom hnacky a vravanie ustupilo ale kazdy den som mala teploty 37.2 a slabost tela ale dalo sa mi ako tak normalne fungovat. Prisli sme domov a bolo mi uz dobre ale bolo mi divne ze som mala stale teplotu tak 37, ale nesla som k doktorovi lebo som si vravela ze mozno este mam daky ten virus v tele. No a dnes poobede ma to zmohlo, mam teplotu, strasne slabost a bolest celeho tela a boli ma aj trocha brusko. Neviem uz co robit a ze co by to mohlo byt. Ak sa to nezlepsi tak pojdem zajtra na pohotovost.
prídeš s teplotou na pohotovosť… čo od toho očakávaš?? okrem acyplirinu?
@izabel_a dievčatá majú pravdu, zvlášť ak povieš, že máš tieto stavy ešte spred dovolenky 🤦🏻♀️ a zas keď im to zatajíš, uškodíš len sebe - je rozdiel mať zvýšenú teplotu gastro ťažkosti dva dni a dva týždne 🤷🏻♀️ mala si ísť dnes k obvodnej.
Inak môj syn tak dlhodobo teplotoval (cez dva týždne) cca do 37,5° a nakoniec z toho bola infekčná mononukleóza..
Teplota je keď máš tak 37,7 napr ale nie 37,2 to je len zvýšená teplota nič na lieky . Možno na čase sa hodiť do kľudu
@mariska1989 keby si citala poriadne tak som napisala ze som mala 38 teploty 🙂
@really8 neviem kde vidíš , že ju týždeň a viac bolí bruško. Ja tam čítam, že jej bolo zle na dovolenke,po návrate domov jej bolo dobre, nemala bolesti len "teplotu 37 ( čo nie je teplota). Slabosť, teplota a bolesť brucha prišli dnes. Môže sa jednať o inú chorobu . Po črevnej viróze oslabená imunita a opäť niečo schytala. Veď to, že bola chorá pred dvoma týždňami nevylučuje, že bude v priebehu mesiaca znova chorá..
@izabel_a zas ak nemáš veľmi vysoké horúčky, a vieš existovať tak môžeš počkať do pondelka, možno ide len o virózu, ale to už ty vieš ako sa reálne cítiš. Ak máš pocit, že lekára potrebuješ,tak choď.
@really8 prípad od prípadu . Ty ani ja nevieme ako sa autorka cíti takže písať jej choď alebo nechoď je odveci. Nevieme kde ju bolí bruško, či je to žalúdok alebo oblasť močového mechúra či slepého čreva. Všetko už musí zvážiť ona. Keby mám teplotu a bolí ma v oblasti mechúra tak som na pohotovosti nastupená hneď ako mi ťažkosti začnú, ak by som mala teplotu a bolel by ma žalúdok, tak by som s návštevou lekára počkala...
@izabel_a mala a mať je veľký rozdiel . Prešla si evidentne virozou a keďže si zvracala a hnačkovala telo je stále podráždene a keď už tak možno čítaj po sebe poriadne že si potom už mala teplotu 37 /37,2 a to není teplota podotýkam. Bežné človek má 36,9 až 37,2 a nerobí z toho pohotovosť. Ale sama musíš vedieť ako ti je

@izabel_a takzeeeee tebe je dva tyzdne na prd a zrazu je to pripad na pohotovost?🙈🤔