icon

Čo môžem užívať proti kašľu, keď kojím?

denula84
12. sep 2013

Dakujem pekne, mam antibiotika azatril, mala je tiez chora :(. Co by som mohla. Dakujem.

saska.t
12. sep 2013

stodal a v zasade vsetky proti kaslu,co neobsahuju zlozku efedrin, v lekarni ti urcite odporucia,efedrin znizuje tvorbu mlieka, ostatne prechadzaju do mlieka zanedbatelnou castou,takze su vhodne skoro vsetky 😉

katyd
12. sep 2013

@denula84 čaj z oregana, ak je to suchý kašeľ

jarka0812
12. sep 2013

rozmarínový sirup (zarábajú v lekárni s calciom)

aadulik2110
12. sep 2013

florsalmin sprej, je to šalviová tinktúra (používala som to v tehu i keď som kojila)

egyptanka
12. sep 2013

cibulovy sirup

zuzitko74
12. sep 2013

Anízový čaj - dve lyžičky podrvených anízových semienok na 250 ml , nechať odstáť 15 minút. Sladiť netreba, má príjemnú chuť taký aký je. Ja si robievam dva litre a popíjam celý deň, ty vzhľadom na dojčenie asi radšej nepreháňaj a urob si trikrát za deň tých 250 ml. Aníz podporuje sekréciu, čiže uľahčuje vykašliavanie, no môže podporiť aj tvorbu mliečka, videla som ho v zozname ingridiencií niektorých čajov na podporu dojčenia. Prajem skoré uzdravenie.

vladuska311
12. sep 2013

ja som brala stodal - homeopatický sirup, Sinupret - ale tabletky!!! (neobsahujú alkohol) - to pomohlo veľmi a ako doplnok cibuľový sirup je tiež super, a ja mám ešte narobený domáci skoroceľový na vykašliavanie :D

hamca
12. sep 2013

@denula84 jednoznacne stodal, mne vzdy zabral na kasel

denula84
autor
12. sep 2013

malej davam sinupret a fenistil, ma sopliky a aj hlasok taky zachripnuty. a tie moje antibiotika su ok, nemate skusenosti? doktor mi predpisal od kaslu hedelix, vsade je pisane ze neni vhodne :(. Tak ja neviem.

lulusha
12. sep 2013

@denula84 ja tiez Stodal odporucam, atb neviem, skus sa opytat v lekarni - na letaciku je co napisane?

hamca
12. sep 2013

@denula84 ja som brala antibiotika, ked som malu plne kojila, mala len dva mesiace. Pytala som sa aj detskeho doktora,co mame v rodine a ten mi povedal, ze zdravie mamicky je prvorade, ved naco by bolo babu nefunkcna mamicka? 😉 inak ale odporucili mi davat dcerke 5 kvapiek cebionu denne na posilnenie imunity, aby neschytala moju pliagu.