icon

Čo na bolesť hlavy, keď tabletka neúčinkuje?

2. jún 2023

Žienky volal vás niekedy hlava už 3 dni nonstop ?
Ani tabletka nepomáha nič

zojazoja
2. jún 2023

Bolela. Pri covide a pri PMS.

autor
2. jún 2023

@zojazoja to nemám ani jedno ..ale až tak na zvracanie

mayra666
2. jún 2023

Migréna? Mňa niekedy aj 4 dni zvykne. Už sa chystám k neurológovi, lebo bezne dostupné mi už málokedy zaberu

autor
2. jún 2023

@mayra666 neviem až žltá som ostala keď ma brala sanitka

mayra666
2. jún 2023

Až tak?.tak to ťa museli vyšetriť a určiť či nie ?

diewcatqoo
2. jún 2023

Ano, zvykne ma bolievat pri migrene viac dni. Som vtedy uplne odpisana, boli ma hlava a oci, je mi zle od zaludka, som citliva na pachy, svetlo, hluk...
A ak pises, ze ta vzala sanitka, tak asi ti urcili, z coho ta ta hlava boli, alebo nie?

lulahausi
2. jún 2023

Na migreny zabera Triptan, specialne na to urcena latka. Neviem pod akym nazvom sa na Slovensku triptany predavaju. V Nemecku su volnopredajne.

deti95060810
2. jún 2023

u mňa migréna... zaberie len sumatriptan - na predpis

la_dolce_vita
2. jún 2023

keď sa rozbehne migréna, tak už tabletka nezaberie / vlastná skúsenosť. Tým že na to trpím, tak pri kovide som mala bolesť hlavy 3 týždne vkuse, zo začiatku veľmi intenzívnu..

vroni
2. jún 2023

@lulahausi, odkedy sú v Nemecku triptany volne predajne? Pred nejakým časom som zhanala a bol volne predajný len Fortmigran, ale ten je na rozvinutú migrénu a slabý. Silnejšie vraj boli len na predpis. Ak sa čosi zmenilo, idem hneď objednávať...

zuzkaa1991
2. jún 2023

Mozete mat seknuty krk a necitite treba na uvoľnenie svalov guajacuran dorsiflex mydocalm atd newem ktoré su este dostupne tiez som s t trpela az po pôrode svokra ze seknute mam odvtedy mam doma vzdy aj take lieky

magdusaaa
2. jún 2023

Ahoj ,ja trpim na migrenu bud pred menzesom ,alebo po..dali mi cipky a tie su super..raz za mesiac jeden vyuzijem..

xux
2. jún 2023

Treba vysetrenie u neurologa

veselo_neveselo
2. jún 2023

Tak ak si sla sanitkou tak sanca je ze ti nieco je, a hlava ta boli z toho. Povedz osetrujucemu lekarovi, moze to byt dalsi znak choroby. On ti pri da nieco silnejsie na hlavu a odporuci dalsie vysetrenia.

Ak nie a fakt ta "len boli hlava", tak paracetamol, studene na hlavu a krk zozadu, vela vela pit, sumivy multivitamin, postel a tma, ziadny mobil, telka nic. Ak sa nudim tak dennik, casopis, ale iba chvilu a naspat do postele a musi to prejst.

lulahausi
3. jún 2023

@vroni Almotriptan, Naratriptan und Sumatriptan su volnopredajne v Nemecku. Ja ich pouzivam pred menstruaciou 🙄

vroni
3. jún 2023

@lulahausi, aha, dik, vyskúšam.

herriett
3. jún 2023

Ja trpim roky migrenami...triptan mi velmi dvihal tlak. Teraz beriem sumatriptan, sice som z neho chvilu taka nijaka, ale to prejde a fungujem dalej

zuzizu2
7. jún 2023

Zalezi aj aka tabletka a tiez aj o aky typ bolesti ide. Pri migrene treba speci tabletky prave na nu. Ale na beznu bolest ako PMS a tak, tak to mne Cetalgen dobre zabera, to mam do 20 minut pokoj, citim sa lepsie.