Čo na bolesť hlavy, keď tabletka neúčinkuje?
Žienky volal vás niekedy hlava už 3 dni nonstop ?
Ani tabletka nepomáha nič
@zojazoja to nemám ani jedno ..ale až tak na zvracanie
Migréna? Mňa niekedy aj 4 dni zvykne. Už sa chystám k neurológovi, lebo bezne dostupné mi už málokedy zaberu
@mayra666 neviem až žltá som ostala keď ma brala sanitka
Až tak?.tak to ťa museli vyšetriť a určiť či nie ?
Ano, zvykne ma bolievat pri migrene viac dni. Som vtedy uplne odpisana, boli ma hlava a oci, je mi zle od zaludka, som citliva na pachy, svetlo, hluk...
A ak pises, ze ta vzala sanitka, tak asi ti urcili, z coho ta ta hlava boli, alebo nie?
Na migreny zabera Triptan, specialne na to urcena latka. Neviem pod akym nazvom sa na Slovensku triptany predavaju. V Nemecku su volnopredajne.
u mňa migréna... zaberie len sumatriptan - na predpis
keď sa rozbehne migréna, tak už tabletka nezaberie / vlastná skúsenosť. Tým že na to trpím, tak pri kovide som mala bolesť hlavy 3 týždne vkuse, zo začiatku veľmi intenzívnu..
Mozete mat seknuty krk a necitite treba na uvoľnenie svalov guajacuran dorsiflex mydocalm atd newem ktoré su este dostupne tiez som s t trpela az po pôrode svokra ze seknute mam odvtedy mam doma vzdy aj take lieky
Ahoj ,ja trpim na migrenu bud pred menzesom ,alebo po..dali mi cipky a tie su super..raz za mesiac jeden vyuzijem..
Treba vysetrenie u neurologa
Tak ak si sla sanitkou tak sanca je ze ti nieco je, a hlava ta boli z toho. Povedz osetrujucemu lekarovi, moze to byt dalsi znak choroby. On ti pri da nieco silnejsie na hlavu a odporuci dalsie vysetrenia.
Ak nie a fakt ta "len boli hlava", tak paracetamol, studene na hlavu a krk zozadu, vela vela pit, sumivy multivitamin, postel a tma, ziadny mobil, telka nic. Ak sa nudim tak dennik, casopis, ale iba chvilu a naspat do postele a musi to prejst.
Ja trpim roky migrenami...triptan mi velmi dvihal tlak. Teraz beriem sumatriptan, sice som z neho chvilu taka nijaka, ale to prejde a fungujem dalej
Zalezi aj aka tabletka a tiez aj o aky typ bolesti ide. Pri migrene treba speci tabletky prave na nu. Ale na beznu bolest ako PMS a tak, tak to mne Cetalgen dobre zabera, to mam do 20 minut pokoj, citim sa lepsie.

Bolela. Pri covide a pri PMS.