Čo na bolesť spodného vnútorného viečka?
Dobrý deň.
Prosím Vás nemáte niektorá skúsenosti s bolesťou viečka? Ako som spomínala už v nadpise, ide o spodný vnútorný kútik oka, až do štvrtky oka.
Dávnejšie som mala asi polroka 3D mihalnice, už ich nemám okolo 3 mesiacov, čiže netuším, či by to malo nejakú súvislosť.
Oko (resp viečko) pociťujem okolo mesiaca.
Bolí len na dotyk, inak pri žmurkaní je to v poriadku, nič necítim. Za ten mesiac sa mi to nijak nezmenilo. Ani to nenapuchlo, ani nezčervenalo, čiže to pravdepodobne jačmeň nebude.
Každopádne tam pri hmate cítiť bolesť. Nenosím a nikdy som nenosila šošovky, či okuliare.
Neviete čo na to? Nech to prejde alebo aspoň sa dá do pohybu riešenia, čiže vystúpenia na povrch.
Ďakujem za odpoveď.
Kup si ocianku rostkovovu, podla navodu priprav a 2-3x denne pokladaj na oko a behom tyzdna to zmizne...Ja som mala roznorode stavy s okom..Raz zapalene,jacmen a podobne a vzdy do 3dni mi to ocianka rostkovova dala dokopy....A nemusela som riesit ziadneho ocneho a odvtedy ju pouzivam, ked mam takyto nejaky problem....

Ophtalmo septonex masticka, ocuflash kvapky alebo obklady z očianky rostkovovej (caj, kupite v lekarni) 🙂