icon

Čo okrem tehotenstva môže zvýšiť hCG v moči?

27. okt 2022

Baby čo okrem tehotenstva a cysty môže zvýšiť HCG v moči?
Na tehotenstvo mi pridu testy slabe a aj digi ukazuje nizky tt.

Strana
z2
nivea22
Autor odpoveď zmazal
nivea22
27. okt 2022

Si tehotná tie testy sú jasnw

noami12
27. okt 2022

Držím palce daj potom vedieť, nemysli na najhoršie

fiffinkaa
27. okt 2022

Daj vedieť, držím palceky

autor
27. okt 2022

Tak bola som u doktora hlavne kvoli paleniu po sexe takže lieky mi nedal žiadne lebo že takto skoro ak by aom bola tehotna nie je to dobre ani vzhladom na to ako dopadlo tehotenstvo pred nedavnom. Rakovina to že nebude to sa nemam bat že chodim na pravidelne preventivky. Takže tvrdi že zo bude tehotenstvo ale je velmi skoro takže za dva tyždne mam prist a uvidi sa.

martul
27. okt 2022

Tak už len čakať a vydržať. Potichučky sa teš.

adelleli
14. jan 2024

Dobrý večer, ako ste dopadli ? Šlo o tehotenstvo ?
Mám podobný problém a nervy v kybli

autor
14. jan 2024

@adelleli tak ako povedal lekar bolo to tehotenstvo a drobec ma uz pol roka 🥰

adelleli
15. jan 2024

Blahoželám teda 🙂
Ja teda zatiaľ čakám čo...v sobotu hcG 1720
Som tri týždne po laparoskopii - mimomaternicové tehotenstvo, tak uvidíme čo...po troch týždňoch už malo byť podľa lekárov na nule

autor
16. jan 2024

@adelleli ja som bola 2m po potrate ked som otehotnela a to prve dietatko mame z ivf. Takze som neverila ze sa to takto podarilo. Mne gynekolog hcg ani nebral proste povedal ze tehotna urcite som ked testy su pozitivne a mam prist na utz v 7tt no drobec nezodpovedal tyzdni cize zas stes ale nakoniec vsetko ok a hlavne som rada ze aj lekar chapal to v akom som strese z toho aby bolo vsetko v poriadku. A urcite to je vysoke hcg na to aby to bolo z predosleho tehotenstva. Drzim moc palce nech to tentokrat dopadne dobre ❤️❤️ a ďakujeme ❤️

Strana
z2