Čo pomáha na akné a afty?
čo pomáha alebo pomohlo vám?
@gdpr co je HAK?
@gdpr a v čom zmena stravy? Čomu sa vyhýbať?
musis zistit z coho to mas.. afty nie su to iste ako akne a rovnaka vec na to ani neplati uplne. Canadent je na afty super, ale po niecom sa ti robia, treba zistit dovod... bud ti chybaju vitaminy (imunita, Bcka, ...) alebo nieco ti drazdi sliznicu a vznikaju afty (ja napr. mavam afty po urcitych zubnych pastach, ak pouzivam JOX sprej dlhsie a pod.)
Na akne, zdrava stava (ja sa napr. vyhadzem z kapusty :D vacsinou neodporucaju mastne jedla, cokoladu...) , pohyb, kozmetika.. (xy clankov najdes, aj na mk aj cez google), vylucit zaludocne, hormonalne problemy atd... kludne tam moze byt aj podobny dovod ako pre tvorbu aft.
HAK - hormonalna antikoncepcia. Mne pomohlo takmer úplne vysadenie sacharidov (sladkostí) dám si teraz raz možno 2x do mesiaca niečo sladké a to kedysi som jedla každý deň a pridala som veľa zeleniny, ovocia
Proti akné mi pomohlo hlavne vyradenie mliečnych výrobkov ale u každej ženy to je individuálne 🙂
Za každým kožným problémom, je potrebné hľadať príčinu vo vnútri tela a zmeniť životosprávu. Ak je telo zanesené toxínmi, tak sa tvoria rôzne vyrážky, afty atd. Ak sa toho chcete zbaviť treba vyčistiť telo od toxických látok, detoxikáciou tela. Ja som sa zbavila akné po 10 rokov očistou tela špeciálnymi bylinnými zmesami, ktoré trikrát prejdú všetky orgánové sústavy.. Teda to rieši príčinu kožných problémov, nie len dôsledky.
@nellygreat napíš mi niečo bližšie k tomu,veľmi ma to zaujalo,pls
@barboritta písala som Vám 😊
mne na afty najviac repík, uvariť čaj, vyluhovať a ešte teplý nechávať v ústach, na ďalší deň mám afty "uzavreté" a trochu bolavé, na druhý deň je po afte, s akné neviem poradiť, asi mi najviac pomohlo, keď som prestala fajčiť a jesť mastné jedlá.

akné zmena stravy a kvalitná kozmetika a dôkladná starostlivosť o pleť a afty som nikdy nemala.... Ale pokiaľ je akné hormonálne tak ani najluxusnejšia kozmetika nepomôže len HAK