icon

Čo pomáha na akné pri citlivej pleti?

bernadettnovakova
Včera o 21:50

Ešte som veľmi nezistila aký typ akné mám na čele a mám aj na lícach asi 3 , no bojujem s akné už minimálne 3 mesiace a mala som už tak že som začala používať nejaký produkt ktorý mi začal pomáhať, potom som skúsila niečo iné a zase som bola tam skade som začala. Alebo nejaký produkt mi začal vyhovovať asi týždeň a po týždni sa mi zase vytvorilo akné. Vedel by mi niekto poradiť? Už fakt s tým neviem čo robiť, ísť ku kožnej nechcem. Mám zmiešanú, citlivú pleť, akné.

Čo pomáha na akné pri citlivej pleti?
anonym_c43211
Včera o 21:54

Ja mozno nebudem spravny priklad, ale mne pomohlo, ze som prestala pouzivat akukolvek kozmetiku, bola som tyzden chora, necistila som si plet, vela vody som pila a odvtedy sa zacala plet zlepsovat a nevytvarali sa nove pupaky. Predtym som zapojila zdravu stravu, maso bez hormonov a antibiotik, ziaden cukor, minimum mlieka. Ale pomohol mi najviac ten tyzden "bez starostlivosti", nechala som plet len tak.....ako akne vzniklo, tak po 3 mesiacoch odislo uplne. Mala som akne len po vysadeni hormonov (kortikoidov) a naozaj husto huste az na krku a dekolte.

elz1920
Včera o 22:13

Koloidné striebro na tampón, vyčistiť, žiadne krémy. Na horšie stavy krém so striebrom.

Pred x rokmi som sa vybodla na kozmetiku, tvár som umývala intim gélom z DM, čistila bórovou vodou. Asi po roku som už ani bórovú vodu nepotrebovala.

Ale je to individuálne, čo komu pomôže.

sissy27
Včera o 23:08

@bernadettnovakova a preco nechces ist ku koznej? Lebo by ti nahodou mohla pomoct?
Akne je len dosledok, problem je niekde inde - hormony, gastro, infekcia… ale tak patlaj na seba kremiky vodicky, skusaj kazdu blbost na internete, trap sa, len preboha nechod ku koznej, no 🙈