Čo pomáha na bolesti hlavy v oblasti čela?
Čo pomáha na bolesť hlavy v oblasti cela? Už 5 deň má boli hlava menštruáciu mám 6 deň nevie niekto z čoho to môže byt?
@chiarinka nemám plny nos :/ ale bolia má až zuby horné ďasna a čelo
Natriet s alpou a studeny obklad
@marticka85po skúsim ďakujem vždy do mesiaca mám pár krát bolesť hlavy:/ mám aj diagnózu migrenozna cervikogenna
Ja som mavala migreny pred MS,vzdy 1,2dni pred. Bolelo ma celo a bud lave alebo prave oko,dutiny,licne kosti,nos aj usi.aj som zvracala. Pomohol len silny liek od bolesti aj 3krat denne. Napr.flektor,zalahnut a dat ten obklad. Ja som si zvykla zmiesat stamperlik alpy do studenej vody,a v tom uteracik vymacat,vyzmykat a tak prikladat,potriet aj krk. Vacsinou zabralo.niekedy ani to nie.
@marticka85po ja mám práve 6 deň koniec menštruácie a hrozné má ta hlava boli už pár dni .. ns mri mozgu som bola v októbri tak uzavrel to že cafalea cervikogenna migrenozna
Neurolog ti nedal na to ziadne lieky?
@marticka85po nie práveže nič :/
Tak to mi je luto
@marticka85po no neviem prečo mi nič nedal
Tak skus len nieco volnopredajne
ak chces volno predajne tak panadol na migrenu ale pozor obsahuje kofein, takze nekombinovat s kavou a idealne max do 16 hod. (aby si sa vyspala). Ak potrebujes nutne a nevies koli tomu zaspat tak nurofen rapid cervene kapsule.
@zuzikak panadol novum som si dala polovicu teraz
tak drzim palce
@zuzikak snáď povoli bolesť

zapálené dutiny? mne pomáha zelená alpa a paralen