icon

Čo pomáha na extrémnu bolesť hlavy?

janulka182
19. máj 2025

Poradte prosim, co na extremnu bolest hlavy. Idem sa z toho zblaznit. Aj som si este chvilku pospala, no nepomohlo. Ani ibalgin mi nezabral. Takto ma hlava este v zivote nebolela.

simsalabim
19. máj 2025

@janulka182 aky silny bol ten ibalgin? Kolko mg?

janulka182
autor
19. máj 2025
@simsalabim

@janulka182 aky silny bol ten ibalgin? Kolko mg?

livinka1111
19. máj 2025

Mne pomáha natrieť si čelo a spánky tým mentolovým olejom čínskym a potom nahriaty vankúš z čerešňových kôstok prikladať. A tiež len ticho, tma a spánok.

veraaq
19. máj 2025

Aulin/flektor

simsalabim
19. máj 2025

Tak iba lezat v tme a tichu a po par hodinach, ak neprejde, skusit inu ucinnu latku. Mbe celkom dobre zabera panadol ultra rapid.

ika02
19. máj 2025

Ahoj, iné problémy nemáš? "Len" hlava? Tŕpnutie končatín, neistá chôdza, dvojité videnie...?

alickapusinka
19. máj 2025

Tak podľa máš migrénu ak dostaneš migrenický záchvat tak to je podľa mňa len na nemocnicu.Mňe pri takej bolesti daju infuziu s morfínom. Injekcie urobia mi CT mozgu. Rôzne odbery.Naposledy mi dali 5 injekci a 4 infúzie.Na druhý deň som strane vracala ked vychadzala látka z tela. A prejde mi.Takže nikdy nevieš môže to byť migréna nenapina ťa na vracanie ak áno migréna.Ale môže a nemusi to byť . Teraz moja kamarátka pred pár dnami zomrela 38 ročna nechala 3 deti na mozgovu príhodu. Môže to byť čokoľvek.Toto by som nepodceňovala a išla aj ked zbytočne ako potom neskoro.

tulipanik12
19. máj 2025

@janulka182 véééľa vitamínu B12

lucka_ke
19. máj 2025
@alickapusinka

Tak podľa máš migrénu ak dostaneš migrenický záchvat tak to je podľa mňa len na nemocnicu.Mňe pri takej bolesti daju infuziu s morfínom. Injekcie urobia mi CT mozgu. Rôzne odbery.Naposledy mi dali 5 injekci a 4 infúzie.Na druhý deň som strane vracala ked vychadzala látka z tela. A prejde mi.Takže nikdy nevieš môže to byť migréna nenapina ťa na vracanie ak áno migréna.Ale môže a nemusi to byť . Teraz moja kamarátka pred pár dnami zomrela 38 ročna nechala 3 deti na mozgovu príhodu. Môže to byť čokoľvek.Toto by som nepodceňovala a išla aj ked zbytočne ako potom neskoro.

@alickapusinka celý život mávam migrény a nikde som s tým neležala v nemocnici, neurológ mi len prepísal lieky a raz som bola na CT

klara1205
19. máj 2025

Mne moj neurolog- primar a velmi ocenovany doktor povedal ze som jedna zo 4 pacientiek ktore si silnou migrenou mohli privolat porážku....Tie 3 predtým ju z migreny dostali..Nakázal mi vzdy ist na urgent ked zacne migrena silnieť aby mi dali infuziu a vzdy mi spravia aj CT hlavy...Takze ja by som migrenu nepodcenovala obzvlast ked som videla co všetko migrena sposobuje....raz za 3 mesiace dostavam injekcie do krcnej chrbtice a musim priznat uz rok som bez migreny

veronicka1901
19. máj 2025

Mne na silnejsiu, migrenoznu bolest hlavy zabera najlepsie Nalgesin. Autorka je ti lepsie uz? Mozno len dlhsie zaberala tabletka.

xenia65
19. máj 2025

@janulka182 mne zaberá flektor 50, 25 flektor dostať kúpiť bez receptu, potom dať 2. Inak mne pri častých veľkých bolestiach hlavy pomohlo užívanie b-komplexu pár dní po sebe

janulka182
autor
19. máj 2025

dakujem baby. dala som si si magnosolv a to becko a velmi sa mi ulavilo. poslem muza este do lekarne a za par hodin si skusim dat nieco ine od bolesti. Ja som ozaj este takuto hroznu bolest hlavy este nemala.

janulka182
autor
19. máj 2025
@veronicka1901

Mne na silnejsiu, migrenoznu bolest hlavy zabera najlepsie Nalgesin. Autorka je ti lepsie uz? Mozno len dlhsie zaberala tabletka.

@veronicka1901 omnoho lepsie, dakujem za opytanie.

lienoccka85
19. máj 2025

Vyskusaj Cetalgen, mne zabera o mnoho lesie ako Ibalgin 🍀

san_dra11
19. máj 2025

Ibalgin je slaby, odporucam Cetalgen 😉

evcagabi
19. máj 2025

Nie si tehotna? Vtedy som mala take bolesti hlavy, ze som myslela, ze umriem

terry658
19. máj 2025

@janulka182 flektor

frflos_nespokojny
19. máj 2025

pokial mas silne bolesti hlavy ibalgin ti vobec nepomoze . su na to kvapky, alebo lieky. samozrejme na predpis. myslim si ze ziadne volnopredajne lieky ti nepomozu.
v noci ked sa zobudim na zacinajucu bolest hlavy musim si dat paralen. ak sa na to vykaslem a zaspim, tak rano je uz bolest hlavy neznesitelna.

ja_bb
19. máj 2025

@janulka182 asi len skusat, mne pomaha Brufen 400 a raz mi pomohol nejaký liek s kofeinom,už neviem nazov. Inak iba Brufen. Sto ľudí,sto "chuti" :/

alickapusinka
19. máj 2025
@lucka_ke

@alickapusinka celý život mávam migrény a nikde som s tým neležala v nemocnici, neurológ mi len prepísal lieky a raz som bola na CT

@lucka_ke no nie je migréna ako migréna.Ja som musela ísť len na CP kôli tomu že mám aj epilepsiu, aj cukrovku tak preto lebo som až na oči nevidela.Nie všetky druhý migrény su rovnake.Máš aj s aurou migreny.Mne pomôže zo začiatku tabletka mám novalgin to mi niekdy zaberie niekdy nie. Novalgin lenže ON sa neda kúpiť to len na lekársky predpis ten je veľmi silný a rýchlo zabera. Ale ak nie musim ísť na morfiovu infuziu potom mi prestane. Vždy ma vezme zachranka do nemocnice. Teraz som z migrény mám záchvaty migrenicke strašne dosala tinitus.

alickapusinka
19. máj 2025
@lucka_ke

@lucka_ke to že TY si neležala ani aj len som bola na CP.

lucka_ke
20. máj 2025
@alickapusinka

@lucka_ke no nie je migréna ako migréna.Ja som musela ísť len na CP kôli tomu že mám aj epilepsiu, aj cukrovku tak preto lebo som až na oči nevidela.Nie všetky druhý migrény su rovnake.Máš aj s aurou migreny.Mne pomôže zo začiatku tabletka mám novalgin to mi niekdy zaberie niekdy nie. Novalgin lenže ON sa neda kúpiť to len na lekársky predpis ten je veľmi silný a rýchlo zabera. Ale ak nie musim ísť na morfiovu infuziu potom mi prestane. Vždy ma vezme zachranka do nemocnice. Teraz som z migrény mám záchvaty migrenicke strašne dosala tinitus.

@alickapusinka netvrdím, že ty si nemala stavy na urgent, len že nie každý musí hneď bežať s migrénou do nemocnice... treba ísť cez neurológa

alickapusinka
20. máj 2025
@lucka_ke

@alickapusinka netvrdím, že ty si nemala stavy na urgent, len že nie každý musí hneď bežať s migrénou do nemocnice... treba ísť cez neurológa

@lucka_ke no to určite. A nevie sa že naisto vieš ked sa spusti bolesť že to nemusi byť migréna v hlave môže aj cievka prasknuť mala môže byť slabe krvacanie.A nie len migréna takže asi tak.Ale vidima čítam že za každu cenu len to svoje ideš .Ja mám aj tetanicke záchvaty aj epilepsiu.Takže u mňa je to celkom ine.Treba si dať ibalgín. Každy rozumný človek ide kedže nevie čo to môže byť.Ja k neurologovi chodim aj do poradne pre chronicke bolesti takž asi viem.A okrem toho na migrenu je základ zaberaju cielen lieky Novalgin bez receptu nekúpiš.Ostato je len trik načo všetko pomôžu a nakoniec nepomôžu vôbec.Ibalgin najväčši hnus na pečeň a žalúdok a hlavne na pankreas.Zabijak Takže asi tak toľko ku liekom na migrénu.

sonkamirka
21. sep 2025

@janulka182 ja som mavala taketo migreny,ze az na pohotovosti injekcia zabrala...nikto ma nikam neposlal,na ziadne vysetrenie,ze preco...az mi raz seklo v krku, konecne mi spravili MR a poskodene platnicky!!!! keby viem skor,ze su len vysunute,mozno to opravim...teraz je neskoro, uz mam aj zavrate,posun stavca,vysoky tlak ...a vidim riesenie uz len v operacii😥😥😥takze, nerieste opakovane bolesti len analgetikami...pytajte si vyseyrenie,aby sa zistila pricina...