icon

Čo pomáha na kŕče v nohách?

2. jún 2025

Okolo 18.tej som dostala kŕč do nohy a este teraz trochu boli
Prosím, čo pomáha na kŕče v nohách?

sweet20
2. jún 2025

Magnezium... pomaha mi ked spicku dam od seba...

autor
2. jún 2025

O niecom prírodnom prosim neviete, konkrétnom ovocie trebárs

aurelia2000
3. jún 2025

Tak namiesto 1 prášku môžeš zjesť 5 kg banánov. Škoda námahy.

elizabeth175421
3. jún 2025
@anonym_autor

O niecom prírodnom prosim neviete, konkrétnom ovocie trebárs

@autorka ja mávam.kŕče pravidelne cez leto, niekedy aj denne - vždy nad ránom. Skúšala som všetko, čo radia lekári a potom mi neurológ povedal, že to vôbec nemá účinok, že to ide z chrbtice (aspoň teda u mňa). Cvičenie mi dosť pomáha a odvtedy mávam krče omnoho menej

sweet20
3. jún 2025

Podla mna magnezium je prirodne.. no ale ok 😀😀

brendaa
3. jún 2025

Thiamin 👌 tiamin +vitamín B1.
Ak sú kŕče z kŕčových žil, tak potom lekár

autor
3. jún 2025
@sweet20

Podla mna magnezium je prirodne.. no ale ok 😀😀

@sweet20 myslela som.nie liek.

autor
3. jún 2025
@elizabeth175421

@autorka ja mávam.kŕče pravidelne cez leto, niekedy aj denne - vždy nad ránom. Skúšala som všetko, čo radia lekári a potom mi neurológ povedal, že to vôbec nemá účinok, že to ide z chrbtice (aspoň teda u mňa). Cvičenie mi dosť pomáha a odvtedy mávam krče omnoho menej

@elizabeth175421 dakujem vies mi prosim aj konkretne cviky odporucit?

veselo_neveselo
3. jún 2025

Banany, mandle, spenat, kesu, fazule, sosovica, mlieko a vela vody pit keby to bolo kvoli dehydratacii.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
3. jún 2025
@veselo_neveselo

Banany, mandle, spenat, kesu, fazule, sosovica, mlieko a vela vody pit keby to bolo kvoli dehydratacii.

@veselo_neveselo presne toto som myslela slovom prirodné. Ďakujem.

elizabeth175421
4. jún 2025

No ja na fyzio mám napr tak, že ležím na chrbte na podložke, pod hlavou vankúš, pod zadkom balančný vankúš a bicyklovanie panvou. Potom mám v ľahu na chrbte, nohy pokrčmo na podložke a dvíham jednu hore, ruky pod kolenom a priťahovanie špičky k sebe. Treba to robiť dynamicky. Ten druhý mi pomáha najviac 🙂

autor
4. jún 2025
@elizabeth175421

No ja na fyzio mám napr tak, že ležím na chrbte na podložke, pod hlavou vankúš, pod zadkom balančný vankúš a bicyklovanie panvou. Potom mám v ľahu na chrbte, nohy pokrčmo na podložke a dvíham jednu hore, ruky pod kolenom a priťahovanie špičky k sebe. Treba to robiť dynamicky. Ten druhý mi pomáha najviac 🙂